Всього одна таблетка для посудомийки легко відмиє всю ванну кімнату - лайфхак для ощадливих господинь

Ванна кімната - місце особливе. Прибирання тут займає немало часу й зазвичай вимагає значних зусиль, адже доводити до ладу потрібно і, власне, ванну (або душову кабіну), рукомийник, унітаз, дзеркало й плитку, передають Патріоти України.

Цим геніальним лайфхаком ділиться Ukr.Media. Він точно стане в пригоді ощадливим господиням, які бережуть не тільки сімейний бюджет, а й свій час.

Для прибирання у ванній кімнаті нам знадобиться:

  1. таблетка для посудомийної машини;
  2. вода;
  3. пляшка з пульверизатором.

Приготувати домашній засіб для чищення з таблетки для посудомийної машини дуже просто: візьміть пляшку, заповнену гарячою водою, й опустіть в неї таблетку. Дочекайтеся її повного розчинення.

Що здатен відмити такий бюджетний миючий засіб

  • Він чудово впорається із забрудненнями на раковині: потрібно просто розпилити його по поверхні, а через декілька хвилин змити вологою ганчіркою.
  • Прекрасно справляється цей засіб і з нальотом на крані, а також із забрудненнями на дзеркалі. Більш того, він створює додаткову плівку, яка зберігатиме чистоту крана і дзеркала ще довше.
  • У випадку з душовою кабіною, ванною і керамічною плиткою вам навіть не потрібно використовувати ганчірку: просто нанесіть засіб на поверхню, а через декілька хвилин змийте його разом з брудом струменем води.
  • Легко почистити можна й унітаз: залийте у чашу чайник теплої, але не гарячої води, а потім опустіть в нього пів таблетки для посудомийної машини і дайте їй повністю розчинитися. Пізніше просто зметіть бруд зі стінок унітаза йоржиком і змийте воду. Водночас другу половину таблетки можна помістити у зливний бачок — там вона буде потроху розчинятися і унітаз довше буде чистим.

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...