Всього один копійчаний засіб дасть пластиковому підвіконню "друге життя" - буде білішим за сніг!

Дуже рідко підвіконня у квартирах не заставлені якимись вазонами, коробочками чи іграшками. На них осідає пил, капає вода, якщо це дитяча зона - відповідно на вікнах можуть бути сліди олівців або маркерів, передають Патріоти України.

Навіть якщо вони і порожні, то все одно біле пластикове підвіконня з часом набуває жовтого відтінку, що псує зовнішній вигляд усієї квартири. Як повернути йому білизну — читайте далі.

Виявляється, це можна зробити без його заміни та навіть без хімії, пише портал "Смачно+". Завдяки народним методам можна повернути підвіконням первозданний вигляд і при цьому не зіпсувати собі шкіру рук.

Чим відмити пластикове підвіконня до білизни

Вам знадобиться крейда та зубний порошок. Вони не обпалять шкіру ваших рук, і до того ж від них практично немає ніякого запаху. Якщо у вас є діти або домашні вихованці — цей спосіб точно варто взяти на озброєння.

Розчиніть у невеликій кількості води столову ложку одного з цих засобів та нанесіть на поверхню. Зачекайте, доки все висохне, а потім потріть губкою або ганчіркою. Дрібні частинки не подряпають матеріал, але завдання буде виконане на ура.

Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

четвер, 2 травень 2024, 7:09

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України. Для приготування візьміт...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...