Всього один засіб віджене від вашого будинку мурах, мух, бліх, попелицю і комарів - просто загляньте на свою кухню

Втомилися від колонії мух, мурах та інших комах, які оселилися у вашому будинку? І ще більше від купівлі різних засобів проти них? Чому б не замінити цю хімію простим та екологічним засобом із вашої кухні, передають Патріоти України.

Вам потрібний оцет, пише santeplus. Він відомий своєю потужною очищувальною та знежирювальною здатністю, тому його охоче використовують у домашніх умовах. Завдяки своїй універсальності ви також можете використовувати його для захисту від надокучливих комах.

Які комахи ненавидять запах оцту?

  • Мурахи — ніщо не зрівняється з розпорошенням оцту (розбавленого чи чистого) у мурашниках або різних місцях, які вони часто відвідують. Його сильний запах відлякає їх.
  • Мухи – плодових мушок приваблює яблучний оцет. Таким чином, ви можете зловити їх у пастку: змішайте цей продукт із цукром у мисці, та накрийте поліетиленовою плівкою. Зробіть у ній кілька отворів, щоб мухи могли поринути усередину. І вуаля, вони більше не зможуть вибратися і залишаться всередині, що застрягли.
  • Попелиця — кілька бризок суміші води з оцтом на ваші рослини, і ви більше не почуєте про цих набридливих маленьких шкідників.
  • Комарі — інтенсивний запах оцту ідеально підходить для відлякування цих кровопивців від вашої оселі. Залиште біля вікна миску оцту, і ці комахи не залетять до вашої оселі.
  • Блохи — оцет також є відмінним природним засобом для знищення бліх, які можуть кружляти навколо вашого вихованця. Змішайте в рівних частинах миску оцту та миску води, і використовуйте засіб під час купання тварини після шампуню. Потім вимийте вихованця чистою водою, щоб видалити залишки оцту.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...