Всього п’ять хвилин - і сніданок на столі: Рецепт ситного та корисного омлету

Сніданок - важливий прийом їжі. Нам хочеться, щоб він був ситним, смачним та готувався за лічені хвилини. Одним із традиційних сніданків для багатьох є пишний омлет. Ця улюблена багатьма страва готується швидко, та й додавати до неї можна будь-які продукти на свій смак, передають Патріоти України.

Сьогодні ми разом із "ТСН" приготуємо овочевий омлет. Хто б міг подумати, що за кілька хвилин можна приготувати не лише ситний, а й корисний сніданок. Таку страву полюблять навіть діти, які не люблять овочі. Спробуємо?

Як приготувати омлет з овочами

Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • перець болгарський – 2 шт.;
  • помідори – 2 шт.;
  • перець чорний мелений, сіль — до свого смаку;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю, болгарський перець і помідори помийте і за потреби очистьте, наріжте овочі тонкими півкільцями.
  2. Яйця посоліть і збийте.
  3. Сковороду розігрійте, додайте невелику кількість рослинної олії та обсмажте в ній цибулю до м’якості.
  4. До цибулі додайте перець, смажте ще три хвилини та викладіть помідори. Все посоліть, поперчіть і ще дві хвилини обсмажте.
  5. Овочі залийте збитими яйцями. Сковороду накрийте та залиште на повільному вогні на п’ять хвилин.
  6. Готову яєчню посипте зеленню та подавайте гарячою.

Чи безпечно залишати зарядний пристрій увімкненим у мережу? Відповідають експерти

понеділок, 25 серпень 2025, 18:08

Багато хто замислюється: чи шкідливо залишати зарядний пристрій підключеним до мережі? Експерти кажуть: за нормальних умов, без грози, це безпечно. Сучасні адаптери рідко перегріваються чи коротять, на відміну від старих моделей. Крім того, Європейськи...

Коли краще мити голову - вранці чи ввечері? Трихолог розвінчує міфи

понеділок, 25 серпень 2025, 17:15

Вибір часу для миття волосся часто стає справжньою дилемою. Хтось віддає перевагу ранку, щоб освіжитися, інші - вечору, щоб уникнути поспіху вранці. Але чи справді це має значення для здоров’я волосся? Трихолог Мартина Побута пояснює, на що звертати ув...