Американський шеф-кухар Ден Клугер розкрив свій секрет приготування ідеальної картоплі з хрусткою скоринкою. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.
Шеф розповів, що для приготування страви вам знадобиться всього 20 хвилин. І картоплю попередньо не потрібно варити чи розігрівати олію.
Найкраще, на думку Клугера, підійде молода картопля. Тоді її можна не чистити, а тонка шкірка після запікання буде хрумкою. Секрет отримання хрумкої скоринки — яєчний білок.
Кухар гарно збиває білки, покриває ними цілі картоплини. Потім кухар прибирає надлишок білка, приправляє картоплю сіллю, перцем і будь-якими іншими приправами (найбільше йому подобається подрібнений розмарин і часник) і ставить в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Час приготування може трохи збільшитися, якщо використовувати більшу картоплю. "Якщо ви не можете знайти молоду картоплю, беріть найменшу, яку знайдете, і регулюйте час приготування залежно від цього", - зазначив шеф.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...