Всього за 20 хвилин! Як приготувати ідеальну запечену картоплю - секрети шеф-кухаря

Американський шеф-кухар Ден Клугер розкрив свій секрет приготування ідеальної картоплі з хрусткою скоринкою. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Шеф розповів, що для приготування страви вам знадобиться всього 20 хвилин. І картоплю попередньо не потрібно варити чи розігрівати олію.

Найкраще, на думку Клугера, підійде молода картопля. Тоді її можна не чистити, а тонка шкірка після запікання буде хрумкою. Секрет отримання хрумкої скоринки — яєчний білок.

Кухар гарно збиває білки, покриває ними цілі картоплини. Потім кухар прибирає надлишок білка, приправляє картоплю сіллю, перцем і будь-якими іншими приправами (найбільше йому подобається подрібнений розмарин і часник) і ставить в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Час приготування може трохи збільшитися, якщо використовувати більшу картоплю. "Якщо ви не можете знайти молоду картоплю, беріть найменшу, яку знайдете, і регулюйте час приготування залежно від цього", - зазначив шеф.

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...

Не робіть помилок! Ви будете старіти швидше, якщо спите в ліжку в цій позі

п’ятниця, 31 січень 2025, 8:56

Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...