Всього за 20 хвилин! Як приготувати ідеальну запечену картоплю - секрети шеф-кухаря

Американський шеф-кухар Ден Клугер розкрив свій секрет приготування ідеальної картоплі з хрусткою скоринкою. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Шеф розповів, що для приготування страви вам знадобиться всього 20 хвилин. І картоплю попередньо не потрібно варити чи розігрівати олію.

Найкраще, на думку Клугера, підійде молода картопля. Тоді її можна не чистити, а тонка шкірка після запікання буде хрумкою. Секрет отримання хрумкої скоринки — яєчний білок.

Кухар гарно збиває білки, покриває ними цілі картоплини. Потім кухар прибирає надлишок білка, приправляє картоплю сіллю, перцем і будь-якими іншими приправами (найбільше йому подобається подрібнений розмарин і часник) і ставить в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Час приготування може трохи збільшитися, якщо використовувати більшу картоплю. "Якщо ви не можете знайти молоду картоплю, беріть найменшу, яку знайдете, і регулюйте час приготування залежно від цього", - зазначив шеф.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...