Встояти просто неможливо - лінива піца з лаваша на сковороді за 10 хвилин

Готуємо з нами смачну піцу на сковороді з лаваша. Таку піцу називають ледачою, адже вам потрібно тільки купити смачну начинку, передають Патріоти України.

Піца на сковороді краще готувати з круглого і пишного лаваша. Для начинки підійде шинка, балик, сир, оливки або маслини. Така піца на сковороді буде готова через 10 хвилин, і можна дивувати закускою.

Піца на сковороді - швидкий рецепт

Вам потрібно:

  • Лаваш - 1 шт
  • Салямі
  • Бекон
  • Яйця - 1 шт
  • Майонез або сметана
  • Сир - 250 гр
  • Помідор
  • Огірок солоний
  • Оливка

Майонез можна з'єднати зі сметаною або використовувати тільки один інгредієнт.

Майонез 2 столові ложки, 1 столову ложку сметани та 1 яйце збити блендером 2 хвилини.

Змастити верх лаваша та перекласти на велику сковороду.

Салямі та бекон попередньо тонко порізати, розкласти красиво на лаваш.

Порізати огірок та помідор, також розкласти на ледачу піцу.

Додати трохи соусу, яким змащували лаваш.

Порізати красиво оливки та натерти сир на крупній тертці.

Все посипати сиром з оливками та накрити кришкою ледачу піцу.

Як тільки сир повністю розплавиться, вогонь вимикаємо і даємо постояти піці в сковороді ще 5 хвилин.

Нарізаємо порціями і подаємо до столу.

Дивіться відеорецепт смачної піци від Руслана Сенічкіна та Тимура Мірошниченка

А ви це знали? Чому категорично не можна засинати з увімкненим телевізором

неділя, 28 грудень 2025, 23:10

Дуже часто перегляд телепередач або серіалів - один із найпопулярніших видів вечірнього відпочинку. Заснути досить легко. Про це пише видання Starsinsider, передають Патріоти України. Якщо таке відбувається часто, поступово формується вечірній ритуал, ...

Ви могли це не знати! Чому олія піниться під час смаження та як цього уникнути

неділя, 28 грудень 2025, 19:06

Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...