Ввечері зробили - зранку готово! Такої капусти ви ще не пробували! "Бoмбoвий" рецепт - з’їдають вмить

Цю капусту з’їдають швидше інших страв! Готується дуже швидко, не потрібно чекати по 4 дні. Зробите звечора, а на ранок вже можна їсти! Постійно так роблю, коли вже не знаю, що готувати, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Капуста – 2 кг;
  • Морква – 400 г;
  • Часник – 4 зуб.;
  • Яблуко, буряк за бажання.

Для маринаду:

  • Рослинна олія – 150 мл;
  • 9%-й оцет – 150 мл;
  • Цукор – 100 г;
  • Сіль – 2 ст.л.;
  • Лавровий лист – 3 шт.;
  • Чорний перець горошком – 5-6 шт.;
  • Вода – 500 мл.

Приготування:

  1. Капусту шаткуємо.
  2. Моркву натираємо на крупній тертці.
  3. Часник нарізаємо тонкими пластинами.
  4. Все змішуємо і щільно складаємо у банку.
  5. Для маринаду необхідно просто змішати усі інгредієнти і поставити на вогонь. Нехай кипить протягом 5 хвилин.
  6. Далі, заливаємо капусту маринадом і залишаємо на ніч.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...