Ввечері зробили - зранку готово! Такої капусти ви ще не пробували! "Бoмбoвий" рецепт - з’їдають вмить

Цю капусту з’їдають швидше інших страв! Готується дуже швидко, не потрібно чекати по 4 дні. Зробите звечора, а на ранок вже можна їсти! Постійно так роблю, коли вже не знаю, що готувати, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Капуста – 2 кг;
  • Морква – 400 г;
  • Часник – 4 зуб.;
  • Яблуко, буряк за бажання.

Для маринаду:

  • Рослинна олія – 150 мл;
  • 9%-й оцет – 150 мл;
  • Цукор – 100 г;
  • Сіль – 2 ст.л.;
  • Лавровий лист – 3 шт.;
  • Чорний перець горошком – 5-6 шт.;
  • Вода – 500 мл.

Приготування:

  1. Капусту шаткуємо.
  2. Моркву натираємо на крупній тертці.
  3. Часник нарізаємо тонкими пластинами.
  4. Все змішуємо і щільно складаємо у банку.
  5. Для маринаду необхідно просто змішати усі інгредієнти і поставити на вогонь. Нехай кипить протягом 5 хвилин.
  6. Далі, заливаємо капусту маринадом і залишаємо на ніч.

Відкласти будильник - погана ідея: Лікарі пояснили, чому ця звичка шкодить сну

вівторок, 18 листопад 2025, 16:08

Для багатьох ранковий підйом - справжній виклик, тому кнопку «повтор» натискають майже автоматично. Але експерти попереджають: дрімання по кілька разів підряд лише погіршує ситуацію, передають Патріоти України. Неврологи пояснюють, що додаткові 5–10 хв...

А ви це знали? Чому категорично не можна мити сире м’ясо перед приготуванням

вівторок, 18 листопад 2025, 13:10

Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...