Яйця - незамінний продукт на кожній кухні. Вони самі по собі вже є чудовим продуктом, але також це важливий інгредієнт до домашньої випічки, салатів та інших страв, передають Патріоти України.
Довгий час навіть найдосвідченіші кулінари сперечаються, чи слід мити яйця і коли це потрібно зробити. Разом зі Smachnonews розповімо.
Шкаралупа яєць не така чиста, як може здатися на перший погляд, а миття може допомогти видалити зовнішні забруднення та можливі мікроби. Саме тому яйця краще мити перед приготуванням, причому не важливо — ви збираєтеся їх смажити, варити або додавати тісто.
Яйця слід мити перед тим, як з них ви щось готуватимете. Річ у тому, що передчасне їх миття до псування продукту. Запам’ятайте: зберігати яйця краще в окремому контейнері. Причому краще, якщо вони знаходяться якнайдалі від відкритих продуктів.
Яйця відправте під проточну воду та акуратно вимийте їх, причому без використання миючих засобів та губок. Після миття обсушіть яйця на паперовому рушнику та використовуйте далі за призначенням.
Через окріп смак та аромат чаю можуть бути повністю зіпсовані. А ще неправильна температура води позбавляє напій його основних корисних властивостей, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Чайне листя, особливо, якщо це білий чи зелений чай, в...
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...