Яйця - незамінний продукт на кожній кухні. Вони самі по собі вже є чудовим продуктом, але також це важливий інгредієнт до домашньої випічки, салатів та інших страв, передають Патріоти України.
Довгий час навіть найдосвідченіші кулінари сперечаються, чи слід мити яйця і коли це потрібно зробити. Разом зі Smachnonews розповімо.
Шкаралупа яєць не така чиста, як може здатися на перший погляд, а миття може допомогти видалити зовнішні забруднення та можливі мікроби. Саме тому яйця краще мити перед приготуванням, причому не важливо — ви збираєтеся їх смажити, варити або додавати тісто.
Яйця слід мити перед тим, як з них ви щось готуватимете. Річ у тому, що передчасне їх миття до псування продукту. Запам’ятайте: зберігати яйця краще в окремому контейнері. Причому краще, якщо вони знаходяться якнайдалі від відкритих продуктів.
Яйця відправте під проточну воду та акуратно вимийте їх, причому без використання миючих засобів та губок. Після миття обсушіть яйця на паперовому рушнику та використовуйте далі за призначенням.
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...