Яйця - незамінний продукт на кожній кухні. Вони самі по собі вже є чудовим продуктом, але також це важливий інгредієнт до домашньої випічки, салатів та інших страв, передають Патріоти України.
Довгий час навіть найдосвідченіші кулінари сперечаються, чи слід мити яйця і коли це потрібно зробити. Разом зі Smachnonews розповімо.
Шкаралупа яєць не така чиста, як може здатися на перший погляд, а миття може допомогти видалити зовнішні забруднення та можливі мікроби. Саме тому яйця краще мити перед приготуванням, причому не важливо — ви збираєтеся їх смажити, варити або додавати тісто.
Яйця слід мити перед тим, як з них ви щось готуватимете. Річ у тому, що передчасне їх миття до псування продукту. Запам’ятайте: зберігати яйця краще в окремому контейнері. Причому краще, якщо вони знаходяться якнайдалі від відкритих продуктів.
Яйця відправте під проточну воду та акуратно вимийте їх, причому без використання миючих засобів та губок. Після миття обсушіть яйця на паперовому рушнику та використовуйте далі за призначенням.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...