У кожному регіоні України існує безліч своїх традиційних страв, які є унікальними в приготуванні. Подорожуючи рідною країною, обов'язково варто куштувати нові й нові страви, щоб доторкнутися до традицій та історії навіть у такий спосіб, зазначають Патріоти України.
Популярний український телеведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін поділився підбіркою приголомшливих українських страв, які потрібно спробувати в різних регіонах України.
Ці страви, крім галушок зі шкварками та грибами, їдять на Полтавщині. Мандрики – українські пампушки або коржики, які готували зі сметани та сиру, пшеничного борошна й яєць.
Батьківщина цієї ситної страви – Дніпропетровщина. Головними інгредієнтами смачного частування є смажене м'ясо та буряковий сік.
"А ось на Житомирщині – фантастичні деруни, особливо в Коростені, столиці цієї страви", – каже ведучий.
"На Слобожанщині варто спробувати товченики – це шматочки м'яса або риби, зварені в бульйоні, з маслом та цибулею", – зазначив телеведучий.
"У Криму я обожнював пробувати бурму, національну кримськотатарську страву у вигляді рулету. Мені припала до душі бурма з гарбузом та горіхами, запечена до хрусткої скоринки. Це дуже смачний та ароматний десерт!" – додав Сенічкін.
Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...
У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...