
Лимони - це просто незамінна річ на кухні. Їх використовують у приготуванні різноманітних страв та напоїв. З них готують навіть ліки, а хто ж не знає про цілющі властивості теплої води з лимоном натщесерце. Також, цей цитрусовий фрукт використовують для прання та прибирання, передають Патріоти України.
Та буває таке, що у магазині лимонів банально немає, або ж ми самі забуваємо їх купити. Як бути у такій ситуації? Сьогодні, ми розповімо вам про те, як приготувати справжню лимонну приправу зі звичайної цедри.
Як висушити і використовувати лимонну цедру
Для початку, нам необхідно купити 3-4 лимони. Потім, їх необхідно дуже добре помити, й зняти шкірку. Варто зрізати лише верхній жовтий шар, тому що біла частина цедри занадто гірка та неприємна.
Далі, нам просто необхідно її висушити. Можна просто скласти цедру на сонці, або помістити в електросушарку. Навіть таку цедру вже можна використовувати для приготування чаю та деяких страв, але ми йдемо далі.
Готову сушену цедру складаємо у чашу блендера та перебиваємо у порошок. От і все! Лимонна приправа готова і її можна додавати до будь-яких страв.
Пам’ятайте, таку приправу необхідно використовувати з розумом, тому що вона має надзвичайно насичений смак та аромат.
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...