Щоб зробити м’ясо ніжним, деякі використовують складні маринади. І вони справді здатні пом'якшити волокна м'яса. Для цього використовуються різні фрукти (лимони, ківі), гранатовий сік або навіть сухе вино, передають Патріоти України.
Ukr.Media розповідає про те, як добитись такого ж результату з набагато меншими витратами. На поміч прийдуть продукти, що є на кожній кухні — цибуля і гірчиця.
Необхідно обмазати шматок м’яса соусом і залишити його на певний термін. Великому шматку м'яса потрібно близько години для досягнення потрібного ефекту. Якщо ж річ про відбивні, то досить залишити гірчицю всього на 15 хвилин.
Після цього можна залишити гірчицю і готувати з нею, або ж змити. Щоб забрати її залишки, промийте шматок у воді, обсушіть паперовим рушником — і можна приступати до готування.
Часто кулінари просто подрібнюють овоч і залишають його в мисці з м'ясом і спеціями на годину. Але при такому підході продукт не може як слід просочитися цибулею, тому м'ясо не завжди виходить соковитим і м'яким. Найкраще — пропустити цибулю через м’ясорубку, і вже тоді маринувати м’ясо. При такому підході результат буде більш вражаючим.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...