Ви будете приємно здивовані! Два продукти, що є на кожній кухні, зроблять будь-яке м’ясо м’яким і ніжним

Щоб зробити м’ясо ніжним, деякі використовують складні маринади. І вони справді здатні пом'якшити волокна м'яса. Для цього використовуються різні фрукти (лимони, ківі), гранатовий сік або навіть сухе вино, передають Патріоти України.

Ukr.Media розповідає про те, як добитись такого ж результату з набагато меншими витратами. На поміч прийдуть продукти, що є на кожній кухні — цибуля і гірчиця.

Як гірчиця робить м'ясо м'якшим?

Необхідно обмазати шматок м’яса соусом і залишити його на певний термін. Великому шматку м'яса потрібно близько години для досягнення потрібного ефекту. Якщо ж річ про відбивні, то досить залишити гірчицю всього на 15 хвилин.

Після цього можна залишити гірчицю і готувати з нею, або ж змити. Щоб забрати її залишки, промийте шматок у воді, обсушіть паперовим рушником — і можна приступати до готування.

З використанням цибулі

Часто кулінари просто подрібнюють овоч і залишають його в мисці з м'ясом і спеціями на годину. Але при такому підході продукт не може як слід просочитися цибулею, тому м'ясо не завжди виходить соковитим і м'яким. Найкраще — пропустити цибулю через м’ясорубку, і вже тоді маринувати м’ясо. При такому підході результат буде більш вражаючим.

Замість кави: Названо напій, що заряджає енергією та спалює жир

неділя, 24 серпень 2025, 12:13

Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...

Це може здивувати! Що запахи тіла розкажуть про ваше здоровʼя та хвороби

неділя, 24 серпень 2025, 10:59

Ми виділяємо цілий фонтан хімічних речовин із різними запахами через пори шкіри та під час дихання. Деякі з них можуть сигналізувати про те, що ми хворіємо, і їх можна використовувати для діагностики хвороб - іноді навіть за кілька років до появи симпт...