Це непоширений компонент — далеко не всі додають оцет під час тушкування капусти. Але боятися перекислити капусту не варто. Оцет, особливо ароматний — бальзамічний, винний чи яблучний — зробить смак страви приємнішим і якіснішим. Достатньо буде однієї маленької ложки.
Спеції, підібрані з розумом, зроблять смак тушкованої капусти більш виразним і незабутнім. Додайте до своїх улюблених спеції при тушкуванні капусти імбир та паприку — страва стане неймовірно якісною. Ці спеції ідеально їй підходять.
Так капуста стане ще смачнішою. Потрібно додати одну велику ложку гірчиці — м’якої медової чи французької. Не варто вводити класичну міцну гірчицю — капуста може вийти занадто гострою. Але ігнорувати компонент повністю не варто.
Виявляється, солодощі можуть бути не лише смачними, а й надзвичайно корисними для здоров’я людини. Існує один солодкий продукт, який здатен помітно подовжити життя. Про це пише ресурс Strona Zdrowia, передають Патріоти України. Швейцарські дослідники ...
Огірки мають поверхневу кореневу систему, для них розпушування — це великий ризик. Адже корені культури можуть пошкодитися, що сповільнить її зростання та розвиток. Тому від цієї процедури краще відмовитися. Однак досвідчені городники знають, чим замін...