Це непоширений компонент — далеко не всі додають оцет під час тушкування капусти. Але боятися перекислити капусту не варто. Оцет, особливо ароматний — бальзамічний, винний чи яблучний — зробить смак страви приємнішим і якіснішим. Достатньо буде однієї маленької ложки.
Спеції, підібрані з розумом, зроблять смак тушкованої капусти більш виразним і незабутнім. Додайте до своїх улюблених спеції при тушкуванні капусти імбир та паприку — страва стане неймовірно якісною. Ці спеції ідеально їй підходять.
Так капуста стане ще смачнішою. Потрібно додати одну велику ложку гірчиці — м’якої медової чи французької. Не варто вводити класичну міцну гірчицю — капуста може вийти занадто гострою. Але ігнорувати компонент повністю не варто.
Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...
Пластикові контейнери для їжі є невід'ємною частиною сучасного побуту. Вони зручні для зберігання продуктів і транспортування готових страв. Проте вже після першого використання виникає проблема: залишки їжі, жир і запах міцно вбираються в пластик. Нав...