Ви будете у захваті! Світловідбивний манікюр 2022 - варіанти стильного блискучого дизайну на довгі та короткі нігті

Світловідбиваючий манікюр - новий тренд, який вже спробували багато дівчат. Яскраві блискучі нігті будь-якого відтінку на вибір - це мрія кожної. Світловідбивні лаки при денному освітленні виглядають як звичайні лаки з невеликими блискітками, але при штучному світлі ваші нігтики будуть блищати як гірлянда, передають Патріоти України.

Такий манікюр буде особливо актуальним взимку 2022 року. Встигніть спробувати новий дизайн, і гарний настрій вам гарантовано! Колірна палітра світловідбиваючих лаків починається від нюду і закінчується кислотними кольорами. У манікюрі можна поєднувати кілька варіантів дизайну, але найкраще виглядає однотонний світловідбиваючий дизайн.

Щоб манікюр виглядав ще яскравіше, можна нанести на ніготь кольорову підкладку, а поверх неї - світловідбиваючий лак. Так як самі по собі гель-лаки з блискітками напівпрозорі, то поверх кольорового гель-лаку вони набувають його відтінку.

Найпопулярнішими відтінками світловідбивних лаків у 2022 році стануть котяче око, фіолетове, синє, сріблясте, золоте, коричневе, рожеве.Манікюр зі світловідбиваючим ефектом буде виглядати як на довгих нігтях, так і на коротких. Для тих, хто віддає перевагу класиці, підійде незвичайний французький манікюр зі світловідбиваючим ефектом на кінчиках. Можна покрити світловідбиваючим лаком ніготь не повністю, а частково, створюючи незвичайний візерунок.

Ще один варіант дизайну манікюру – градієнтне покриття, а зверху стемпінг з лаком зі світловідбиваючими частинками.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...