Ви будете в захваті! Секрет заправки для смаженої картоплі, яку подають тільки в дорогих ресторанах

Смажена картопля сама по собі є дуже ароматною та апетитною стравою. Однак існує спосіб зробити смажену картоплю ще смачнішою з додаванням одного несподіваного, але дуже простого інгредієнта, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Вам знадобиться зробити пряну й ароматну заправку, яка готується на основі доступного продукту. Для початку озбройтеся звичайним свіжим лимоном. Далі вичавіть лимон у миску і півтори столові ложки лимонного соку змішайте з попередньо подрібненим зубчиком часнику.

Додайте дрібку солі, 2 чайні ложки лимонної цедри та будь-які прянощі на свій смак.Сумішшю, що утворилася, слід заправити картоплю за дві хвилини до її готовності. Не забудьте ретельно перемішати страву. Зрештою у вас вийде по-справжньому смачна пікантна смажена картопля — таку страву подають тільки в дорогих ресторанах.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...