Ви будете вражені ефектом: Де і як в побуті використовувати соду - 5 найбільш корисних хитрощів

Харчова сода напевно є в кожному будинку. Найчастіше господині додають її в тісто як розпушувач. Але сода-універсальна речовина, яке може допомогти позбутися від багатьох проблем, зазначають Патріоти України.

Швидше варимо овочі

Швидше зварити капусту і бобові культури допоможе 1 чайна ложка соди. Харчова сода не тільки заощадить час, але і краще збереже вітаміни.

Чистимо овочі та фрукти

За допомогою соди можна видаляти з фруктів, овочів, салатного листя не тільки бруд і мікроби, але і шкідливі хімічні речовини. Зробити це дуже просто: під час миття продуктів додайте у воду 1-2 чайні ложки соди.

Зняття свербіння

Після укусів комах або опіків отруйними рослинами можна наносити кашку з соди і води на уражені ділянки, що допоможе швидко зняти неприємні відчуття.

Додасть блиск ювелірним виробам

Змішайте 3 ч. л. харчової соди з 1 ч. л. води і почистіть ваші коштовності за допомогою зубної щітки, а потім промийте холодною водою.

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....

Ви зіпсуєте м'ясо! Ось в якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

вівторок, 16 квітень 2024, 10:30

Щоб шашлик був дійсно смачним та соковитим, важливо обрати не лише правильний маринад, але й посуд, в якому м'ясо буде настоюватись. Для такої справи підходить далеко не увесь матеріал. І часто, саме через неправильну миску, страва виходить зіпсованою,...