Ви будете вражені ефектом! Домашній засіб, який вимиє плитку у ванній кімнаті до блиску

Плитка у ванній, яка вічно покривається вологими випарами і мильним нальотом, складно піддається очищенню. Проте, досвідчені господині використовують перевірений засіб, який буквально змушує поверхню сяяти, передають Патріоти України.

Відмити плитку у ванній до блиску допоможе аміак. Для того, щоб перевірити його ефективність на практиці, розведіть 100 мл нашатирю в чотирьох літрах теплої води. Цей засіб слід перелити в ємність з розпилювачем і нанести на підлогу і стіни ванної кімнати.

Залиште розчин на поверхнях у ванній від 20 хвилин до пів години.Після цього вимийте підлогу і стіни кімнати теплою водою і витріть насухо. Пам'ятайте: всі маніпуляції слід проводити в рукавичках. При цьому забезпечте хорошу вентиляцію оброблюваного приміщення.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...