Ви будете вражені ефектом! Новий метод відбілити емальований посуд від жовтизни та нальоту

Сьогодні знову поділимося з вами корисною інформацією. А саме простим способом, який допоможе відбілити та відмити не дуже чистий емальований посуд всередині. Такий наліт досить часто утворюється у каструлях, передають Патріоти України.

І так. Набрати воду у каструлю, поставити на газ та нагріти воду. Після цього беремо таблетку для посудомийних машин і добре розчиняємо у воді. Таблетку можна брати будь-яку. Навіть найдешевша впорається з цією проблемою.

Після того, як розмішали таблетку, доводимо воду до кипіння і кип’ятимо 15 хвилин Далі злити воду. І губкою дотираємо все що ще залишилося і добре промити каструлю всередині Фінальний результат вас вразить! Спробуйте і ви будете вражені!

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...