Ви будете вражені ефектом! ТОП-7 переваг яблука, які допоможуть вам схуднути

Хоча яблука вважаються найуніверсальнішими та корисними фруктами, їх часто виключають з дієт через вміст у складі вуглеводів, проте це непрактично. Насправді яблука є корисними для схуднення та мають бути незамінною частиною здорового харчування, передають Патріоти України.

Вони не тільки сприяють зменшенню ваги, але й підтримують загальне здоров’я, а тому не варто боятися включати яблука у свій раціон. Яка їх користь та як само вони сприяють схудненню, розповіли в Eat This, Not That.

Насичення

Щоб схуднути, важливо відчувати себе ситим. Яблука є універсальним продуктом, що відомі своєю низькою калорійністю та багатим вмістом клітковини. Вони забезпечують тривале відчуття ситості та чудово підходять як закуска або десерт.

Низька калорійність

Вживайте яблука замість калорійних закусок, оскільки вони допоможуть контролювати вагу завдяки низькій калорійності та високому вмісту води. Це дозволяє вам довше відчувати ситість та споживати менше калорій.

Клітковина

Яблука з високим вмістом клітковини можуть допомогти в контролі ваги, оскільки вони надають відчуття ситості та зменшують ризики переїдання. Клітковина уповільнює травлення, що сприяє тривалішому відчуттю насичення і зменшенню калорійного споживання. Середнє яблуко містить близько 4,5 грама клітковини, що становить 15-18% рекомендованої добової норми.

Хрусткість

Спробуйте замінити чипси на яблуко. Яблука забезпечують хрусткий ефект та ситність без зайвих калорій. Вони містять 72 калорії та 3 грами клітковини, які допоможуть вам довше залишатися ситим. Додайте до яблука горіхове масло, горіхи або сир для ще більшого насичення.

Запобігання переїдання

Яблука є поживними та корисними фруктами для зниження ваги, завдяки високому вмісту клітковини та води. Клітковина допомагає зберігати ситість та поліпшує здоров’я кишечника, що запобігає переїданню.

Регулювання стрибків цукру в крові

Вас може зацікавити:Єменські хусити атакували два танкери з нафтою в Червоному морі: що відомо

Вас може зацікавити:Українці отримуватимуть від держави по 2 тис. грн за кожен гектар землі: хто може розраховувати

Яблука можуть допомогти у втраті ваги, контролюючи рівень глюкози та інсуліну в крові. Антоціани в яблуках сприяють поглинанню глюкози м'язами та жировою тканиною, що знижує вироблення глюкози в печінці. Це допомагає зменшити рівень інсуліну, який відповідає за накопичення жиру. Таким чином, чим менше інсуліну в крові, тим краще ви зможете підтримати постійну втрату ваги.

Задоволення

Якщо ви хочете солодкого, спробуйте яблуко, оскільки воно природно солодке та допоможе задовольнити тягу до солодкого, не перевищуючи калорійність. Яблука можна їсти самостійно, з арахісовим маслом або йогуртом, або додати їх до вівсянки, пластівців та салатів.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...