Ви будете вражені ефектом! Цей засіб врятує вашу каструлі та сковороди від бруду

Господині знають, що підручні засоби найчастіше виявляються дієвішими, ніж магазинні. Це не означає, що треба від них відмовлятись. Просто у разі потреби можна скористатись і картоплею. Саме вона легко врятує кухонний посуд від бруду. Вона буде блищати та сяяти чистотою, передають Патріоти України.

Як скористатись

Очистіть картоплину, розріжте її навпіл та протріть поверхню посуду. Після очищення змийте поверхню водою. Для посилення ефекту використовують також сіль. Опустіть картоплю у сіль перед тим як натирати посуд.

Зверніть увагу, що для посуду з антипригарним покриттям спосіб з сіллю не підходить. А от для чавунних виробів — ідеально. Для антипригарних сковорід варто використовувати лимони. Натріть соком нагар, дайте трохи подіяти, а потім вимийте посуд звичайним способом.

Ще один простий спосіб із народного досвіду. На 1 л теплої води додайте 100 г харчової соди та трохи миючого засобу. Це допоможе позбавитись від внутрішнього нагару. Декілька простих способів, про які варто знати. В разі потреби вони допоможуть відчистити до блиску сковороди та каструлі.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...