Такий фрукт пригодиться не тільки в кулінарії, але і при прибиранні. Разом з Pixelinform розповідаємо, навіщо тримати лимон у морозилці та як його потім використовувати, передають Патріоти України.
Цедру часто використовують для випікання. А якщо вона вже була заморожена, то точно не гірчатиме. Також з такою цедрою вийде дуже смачний маринад чи приправа до риби. Ще її можна додати в салат. І з замороженого лимона цедру буде набагато простіше зняти.
Цей лайфхак допоможе надовго позбутися пилу в домі. Треба подрібнити лимон і залити його 7 столовими ложками олії. Бажано змішати компоненти у банці, яку можна закрити кришкою. Потім тару слід на тиждень поставити у холодильник.
Масу проціджуємо, а потім кілька разів змочуємо в ній тонку ганчірочку з мікрофібри. Як тільки текстиль висохне при кімнатній температурі, можна почати протирати ним поверхні.
Якщо ви будете варити макарони та хвилюєтеся за їх цілісність, тоді підкажемо кілька корисних порад. Вони допоможуть побачити на тарілці привабливий макаронний гарнір, а не незрозумілу масу. Почнімо з найголовнішого. Макаронні вироби повинні бути хорош...
Деруни - одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні - це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації. Сіра картопляна маса бу...