Такий фрукт пригодиться не тільки в кулінарії, але і при прибиранні. Разом з Pixelinform розповідаємо, навіщо тримати лимон у морозилці та як його потім використовувати, передають Патріоти України.
Цедру часто використовують для випікання. А якщо вона вже була заморожена, то точно не гірчатиме. Також з такою цедрою вийде дуже смачний маринад чи приправа до риби. Ще її можна додати в салат. І з замороженого лимона цедру буде набагато простіше зняти.
Цей лайфхак допоможе надовго позбутися пилу в домі. Треба подрібнити лимон і залити його 7 столовими ложками олії. Бажано змішати компоненти у банці, яку можна закрити кришкою. Потім тару слід на тиждень поставити у холодильник.
Масу проціджуємо, а потім кілька разів змочуємо в ній тонку ганчірочку з мікрофібри. Як тільки текстиль висохне при кімнатній температурі, можна почати протирати ним поверхні.
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...