Ви будете вражені! Навіщо досвідчені кулінари кладуть лимон у морозилку

Такий фрукт пригодиться не тільки в кулінарії, але і при прибиранні. Разом з Pixelinform розповідаємо, навіщо тримати лимон у морозилці та як його потім використовувати, передають Патріоти України.

Додатковий інгредієнт

Цедру часто використовують для випікання. А якщо вона вже була заморожена, то точно не гірчатиме. Також з такою цедрою вийде дуже смачний маринад чи приправа до риби. Ще її можна додати в салат. І з замороженого лимона цедру буде набагато простіше зняти.

"Лимонна" ганчірка

Цей лайфхак допоможе надовго позбутися пилу в домі. Треба подрібнити лимон і залити його 7 столовими ложками олії. Бажано змішати компоненти у банці, яку можна закрити кришкою. Потім тару слід на тиждень поставити у холодильник.

Масу проціджуємо, а потім кілька разів змочуємо в ній тонку ганчірочку з мікрофібри. Як тільки текстиль висохне при кімнатній температурі, можна почати протирати ним поверхні.

Як варити макарони, щоб вони не злиплися - кулінарні поради

неділя, 2 червень 2024, 10:09

Якщо ви будете варити макарони та хвилюєтеся за їх цілісність, тоді підкажемо кілька корисних порад. Вони допоможуть побачити на тарілці привабливий макаронний гарнір, а не незрозумілу масу. Почнімо з найголовнішого. Макаронні вироби повинні бути хорош...

От у чому секрет! Що треба додати до дерунів, щоб вони не потемніли

неділя, 2 червень 2024, 9:08

Деруни - одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні - це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації. Сіра картопляна маса бу...