Ви будете вражені результатом! Чому потрібно протирати вікна і дзеркала картоплею - блискучий результат гарантований

Наші бабусі не витрачалися на дорогі засоби для миття вікон і дзеркал – вони користувалися своєю кмітливістю і тими хитрощами, які передали один одній по дружбі. Більшість цих навчених, вже давно сивих, дам досі вважають за краще мити дзеркала і вікна дешевими, роками перевіреними народними засобами – а не переводити гроші на сумнівну, з їхньої точки зору, "хімію", зазначають Патріоти України.

Звичайна сира картопля в справі миття вікон і дзеркал дійсно здатна творити чудеса. Результат вражає настільки, що більшість господинь потім відмовляються мити вікна іншими способами.

Сама картопля - овоч досить дешевий і доступний: навряд чи знайдеться в Україні сім'я, яка не зберігає про запас хоч кілька картоплин. Як відмити дзеркало і вікна без розпливів картоплею, пише Кobieta.

Спосіб вкрай простий: досить розрізати чисту сиру картоплю навпіл – і цими половинками протерти вікна або дзеркала. Видалити з поверхні залишки картопляного соку найкраще ганчірочкою з мікрофібри. Якщо немає такої - то і будь-яка інша тканина зійде. Цей спосіб підійде не тільки для дзеркал і вікон – але ще і для окулярів (для читання, для плавання, лижних тощо) і прозорого пластика.

Крім того, картопляний сік:

  • зміцнює волосся, заважає їхньому випаданню;
  • допомагає розношувати взуття;
  • видаляє овочеві та фруктові плями зі шкіри рук.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...