Ви будете вражені результатом! Ось які зміни відбудуться з вами, якщо вранці випивати склянку води

Стакан прохолодної води вранці може стати диво-засобом, яке поліпшить ваше здоров'я, додасть тонусу, допоможе нормалізувати вагу і навіть сприятиме кровообігу. У цьому впевнена доктор із США Люсія Гарсія, пише Quora, передають Патріоти України.

За словами фахівця, вода становить 60% маси тіла дорослого самця і 50% маси тіла дорослої самки. Якщо людський організм втрачає 15% води, це зазвичай призводить до летального результату.

Якої температури повинна бути вода і скільки її пити?

Доктор Гарсія каже, що дослідження, опубліковані в Міжнародному журналі клінічної та експериментальної медицини, доводять, що людське тіло має найкращу швидкість поглинання води при температурі холодної води 16 градусів. Тому вживання одного-двох склянок холодної води температурою близько 16 градусів вранці дуже корисно для здоров'я.

Чому вранці, і що вам дасть склянка води?

У цей час швидкість поглинання води організмом найвища, і швидкість також дуже висока, холодна вода може потрапити в кров протягом декількох хвилин. Достатня кількість води може:

  • прискорити кровообіг,
  • знизити в'язкість крові,
  • знизити вміст ліпідів в крові,
  • поліпшити ліпідний обмін.

Також це дуже корисно для здоров'я серцево-судинної системи і судин головного мозку. Достатня кількість води також допомагає ниркам працювати більш ефективно і виводити токсини і відходи через сечу. У той же час холодна вода також регулює температуру тіла, спалює більше калорій і знижує ризик ожиріння.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...