
Плоди огірків цінують за вміст вуглеводів, білків, солі фосфору, калію, заліза, каротину та інших вітамінів. Овочі покращують роботу травлення, викликають апетит. Плоди багаті на йод, який добре засвоюється організмом, передають Патріоти України.
Огірки особливо корисні при хворобах нирок та печінки. У кулінарії спектр їх використання величезний, тому багато дачників вирощують огірки на своїх ділянках.
Щоб зібрати чудовий урожай, городники вносять один легендарний засіб на основі кефіру та сироватки. На 10 л води потрібна 1 склянка кефіру. Якщо кефіру немає, його замінюють нежирним молоком. Але краще сироватка. Цього інгредієнта також потрібна 1 склянка.
Ще один компонент, який потрібно додати – йод. Потрібно 5-7 крапель засобу. Усі інгредієнти ретельно перемішують і під час найменшої активності сонця проводять обприскування. Завдяки такому нехитрому підживленню врожайність огіркових грядок збільшується в 2 рази.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
Рутина - це з одного боку стабільність і спокій, а з іншого - небезпека потрапити в пастку одноманітності. Вона дає відчуття контролю над життям, але коли її забагато, ми починаємо жити “на автопілоті”. Саме тоді з’являється відчуття втоми, апатії та в...