Ви будете вражені результатом! Засіб підживлення огірків, який збільшить урожай у два рази

Плоди огірків цінують за вміст вуглеводів, білків, солі фосфору, калію, заліза, каротину та інших вітамінів. Овочі покращують роботу травлення, викликають апетит. Плоди багаті на йод, який добре засвоюється організмом, передають Патріоти України.

Огірки особливо корисні при хворобах нирок та печінки. У кулінарії спектр їх використання величезний, тому багато дачників вирощують огірки на своїх ділянках.

Подробиці

Щоб зібрати чудовий урожай, городники вносять один легендарний засіб на основі кефіру та сироватки. На 10 л води потрібна 1 склянка кефіру. Якщо кефіру немає, його замінюють нежирним молоком. Але краще сироватка. Цього інгредієнта також потрібна 1 склянка.

Ще один компонент, який потрібно додати – йод. Потрібно 5-7 крапель засобу. Усі інгредієнти ретельно перемішують і під час найменшої активності сонця проводять обприскування. Завдяки такому нехитрому підживленню врожайність огіркових грядок збільшується в 2 рази.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...