
Плоди огірків цінують за вміст вуглеводів, білків, солі фосфору, калію, заліза, каротину та інших вітамінів. Овочі покращують роботу травлення, викликають апетит. Плоди багаті на йод, який добре засвоюється організмом, передають Патріоти України.
Огірки особливо корисні при хворобах нирок та печінки. У кулінарії спектр їх використання величезний, тому багато дачників вирощують огірки на своїх ділянках.
Щоб зібрати чудовий урожай, городники вносять один легендарний засіб на основі кефіру та сироватки. На 10 л води потрібна 1 склянка кефіру. Якщо кефіру немає, його замінюють нежирним молоком. Але краще сироватка. Цього інгредієнта також потрібна 1 склянка.
Ще один компонент, який потрібно додати – йод. Потрібно 5-7 крапель засобу. Усі інгредієнти ретельно перемішують і під час найменшої активності сонця проводять обприскування. Завдяки такому нехитрому підживленню врожайність огіркових грядок збільшується в 2 рази.
Мрієте про міцні та здорові нігті, які не ламаються? Те, що потрапляє на вашу тарілку цієї осені, може істотно вплинути на їхній стан. Овочі цієї пори року допоможуть вашим нігтям регенеруватися та стати більш стійкими до пошкоджень, передають Патріоти...
Люди вірили у різноманітні прикмети не лише в давнину, існує чимало забобон, на які звертають увагу і люди сучасні. Зокрема, на те, які предмети не рекомендується залишати на ніч на кухонному столі, передають Патріоти України з посиланням на "Факти". А...