Ви будете вражені смаком! Один простий продукт, що перетворить запечену картоплю на вишукану ресторанну страву

Не знайти бюджетнішої і простішої страви, ніж запечена картопля. Варто тільки помити картоплю, почистити її від шкірки, нарізати, додати спецій та закинути до духової печі, зазначають Патріоти України.

Втім, нерідко ця простота перетворюється на буденність. А печена картопля, здавалось би, уже нікого не здивує. Зрештою, у мережі можна знайти безліч рецептів, що підкажуть, як урізноманітнити цю звичну усім страву. Неординарні нарізки, ціла купа додаткових компонентів – цього разу усе буде інакше, обіцяємо. Вам навіть не доведеться картоплю різати чи чистити!

Інгредієнти:

  • чотири картоплинки середнього розміру;
  • 4 ч.л. вершкового масла;
  • 150 г сиру фета;
  • кріп;
  • спеції за смаком.
  • Спосіб приготування:

Крок перший – ретельно картоплю промиваємо, замотуємо у фольгу та випікаємо у духовій печі 40-45 хвилин.

Крок другий – готуємо “наповнювач”. Для цього необхідно дрібно нарізати кріп та додати його до фети. Спеції – за бажанням. Чудово доповнюють цю страву італійські трави. Усе змішуємо до пастоподібної консистенції.

Крок третій – вирізаємо верхню частину картоплі (до сантиметра). Додаємо вершкового масла та розминаємо картопляну “начинку” до стану пюре. Усе це робимо виделкою. Тільки згодом формуємо поверх картоплі “наповнювач” із фети.

Така картопля виходить неабияк ніжною та вишуканою водночас. Страва неодмінно здивує усіх, хто її скуштує. Ви головне не бійтесь експериментувати. Зізнавайтесь, а які у вас є від нас кулінарні секрети?

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...