Не знайти бюджетнішої і простішої страви, ніж запечена картопля. Варто тільки помити картоплю, почистити її від шкірки, нарізати, додати спецій та закинути до духової печі, зазначають Патріоти України.
Втім, нерідко ця простота перетворюється на буденність. А печена картопля, здавалось би, уже нікого не здивує. Зрештою, у мережі можна знайти безліч рецептів, що підкажуть, як урізноманітнити цю звичну усім страву. Неординарні нарізки, ціла купа додаткових компонентів – цього разу усе буде інакше, обіцяємо. Вам навіть не доведеться картоплю різати чи чистити!
Крок перший – ретельно картоплю промиваємо, замотуємо у фольгу та випікаємо у духовій печі 40-45 хвилин.
Крок другий – готуємо “наповнювач”. Для цього необхідно дрібно нарізати кріп та додати його до фети. Спеції – за бажанням. Чудово доповнюють цю страву італійські трави. Усе змішуємо до пастоподібної консистенції.
Крок третій – вирізаємо верхню частину картоплі (до сантиметра). Додаємо вершкового масла та розминаємо картопляну “начинку” до стану пюре. Усе це робимо виделкою. Тільки згодом формуємо поверх картоплі “наповнювач” із фети.
Така картопля виходить неабияк ніжною та вишуканою водночас. Страва неодмінно здивує усіх, хто її скуштує. Ви головне не бійтесь експериментувати. Зізнавайтесь, а які у вас є від нас кулінарні секрети?
Ідеальних людей і стосунків не існує. Кожні відносини потребують уваги і роботи над собою. Якщо ми це забуваємо, виникають проблеми: відчуття незадоволеності, порожнечі або неповноцінності, передають Патріоти України. Психологічна гра «Виберіть серце» ...
Слова мають величезну силу. Вони можуть надихати, мотивувати і дарувати радість, але також здатні ранити і руйнувати відносини. Багато хто навіть не усвідомлює, як руйнівні фрази можуть впливати на близьких або колег, передають Патріоти України. За опи...