Ви будете вражені смаком! Один простий продукт, що перетворить запечену картоплю на вишукану ресторанну страву

Не знайти бюджетнішої і простішої страви, ніж запечена картопля. Варто тільки помити картоплю, почистити її від шкірки, нарізати, додати спецій та закинути до духової печі, зазначають Патріоти України.

Втім, нерідко ця простота перетворюється на буденність. А печена картопля, здавалось би, уже нікого не здивує. Зрештою, у мережі можна знайти безліч рецептів, що підкажуть, як урізноманітнити цю звичну усім страву. Неординарні нарізки, ціла купа додаткових компонентів – цього разу усе буде інакше, обіцяємо. Вам навіть не доведеться картоплю різати чи чистити!

Інгредієнти:

  • чотири картоплинки середнього розміру;
  • 4 ч.л. вершкового масла;
  • 150 г сиру фета;
  • кріп;
  • спеції за смаком.
  • Спосіб приготування:

Крок перший – ретельно картоплю промиваємо, замотуємо у фольгу та випікаємо у духовій печі 40-45 хвилин.

Крок другий – готуємо “наповнювач”. Для цього необхідно дрібно нарізати кріп та додати його до фети. Спеції – за бажанням. Чудово доповнюють цю страву італійські трави. Усе змішуємо до пастоподібної консистенції.

Крок третій – вирізаємо верхню частину картоплі (до сантиметра). Додаємо вершкового масла та розминаємо картопляну “начинку” до стану пюре. Усе це робимо виделкою. Тільки згодом формуємо поверх картоплі “наповнювач” із фети.

Така картопля виходить неабияк ніжною та вишуканою водночас. Страва неодмінно здивує усіх, хто її скуштує. Ви головне не бійтесь експериментувати. Зізнавайтесь, а які у вас є від нас кулінарні секрети?

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати воду під час смаження яєчні

вівторок, 19 березень 2024, 9:13

Яєчня та омлет є, напевно, одним з найпопулярніших варіантів сніданку. Страва проста в приготуванні, а швидкість, із якою вона готується влаштовує людей, які поспішають уранці на роботу, передають Патріоти України. Проте смажене яйце не завжди виходить...

Є секрет? Чому грошей не мають ті, хто боїться їх витрачати

вівторок, 19 березень 2024, 8:12

Ми часто відчуваємо незручність, коли говоримо про гроші: не важливо, чи просимо ми збільшення, чи торгуємося за знижку, даємо в борг або призначаємо ціну на свої послуги, передають Патріоти України. Коли грошей не вистачає, нам неприємно в цьому визна...