Кухарі поділилися, яка часника найотруйніша в курці, і закликали людей відмовитися від її вживання. Її багато хто їсти з задоволенням, але вона негативно позначиться як на фігурі, так і на вашому здоров'ї, передають Патріоти України.
Наприклад, кажуть спеціалісти, від вживання курячої шкірки краще відмовитися, адже вона містить майже один лише жир.
В народі вже давно існує один міт, що в шкірці багато колагенових волокон. Особливо, якщо мова йде про шкірку з грудинки, стегон і гомілок. Але це зовсім не так. Ця частина курки не наситить ваш організм, але може з легкістю нашкодити фігурі. А ще на ній присутні бактерії.
До переліку заборонених частин курки увійшли і курячі легені. Виявляється, навіть якщо належним чином обробити їх високою температурою, в них залишиться ще багато паразитів.
Якщо людина вживатиме курячі легені, то вона ризикує заразитися вкрай небезпечними для себе інфекційними захворюваннями.
Отруйними вважаються хвостова частина та куряча гузка. А ще небезпечно, кажуть кухарі, їсти курячі голови. В цих частинах курки накопичується велика кількість шкідливих речовин. На щастя, серед українців легені та голови не надто популярні. Але, якщо ви полюбляєте куряче м'ясо, слід уважніше придивитися до свого раціону.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...