
Кухарі поділилися, яка часника найотруйніша в курці, і закликали людей відмовитися від її вживання. Її багато хто їсти з задоволенням, але вона негативно позначиться як на фігурі, так і на вашому здоров'ї, передають Патріоти України.
Наприклад, кажуть спеціалісти, від вживання курячої шкірки краще відмовитися, адже вона містить майже один лише жир.
В народі вже давно існує один міт, що в шкірці багато колагенових волокон. Особливо, якщо мова йде про шкірку з грудинки, стегон і гомілок. Але це зовсім не так. Ця частина курки не наситить ваш організм, але може з легкістю нашкодити фігурі. А ще на ній присутні бактерії.
До переліку заборонених частин курки увійшли і курячі легені. Виявляється, навіть якщо належним чином обробити їх високою температурою, в них залишиться ще багато паразитів.
Якщо людина вживатиме курячі легені, то вона ризикує заразитися вкрай небезпечними для себе інфекційними захворюваннями.
Отруйними вважаються хвостова частина та куряча гузка. А ще небезпечно, кажуть кухарі, їсти курячі голови. В цих частинах курки накопичується велика кількість шкідливих речовин. На щастя, серед українців легені та голови не надто популярні. Але, якщо ви полюбляєте куряче м'ясо, слід уважніше придивитися до свого раціону.
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.
Навіть досвідчені водії іноді піддаються поширеним міфам про автомобілі та їх обслуговування. Експерти розвінчали найпопулярніші з них, передають Патріоти України. Багато водіїв вважають, що часто мити авто — це шкідливо. Насправді регулярне правильне ...