Ви будете здивовані! ТОП-12 хитрих трюків з психології, які корисно знати кожному

Психологія - надзвичайно цікава наука, яка допомагає нам краще зрозуміти поведінку та слова інших людей, побудувати щастя та навіть віднайти моменти, які заважають нам це зробити. Насправді, деякі психологічні трюки можуть навіть допомогти вам влитися у колектив, або сподобатися певній людині, передають Патріоти України.

1. Коли люди у великій компанії сміються, кожен інстинктивно дивиться на того, хто йому найбільше імпонує.

Вдалий жарт, або просто весела історія з життя може показати вам хто між собою приятелює! Психологи дослідили, що під час таких моментів, люди дивляться на ту людину, яка найбільш їм симпатична.

2. Якщо нервуєте – жуйте

Перед важливою подією, або промовою спробуйте щось з’їсти, або пожувати жуйку. Наш організм налаштований на те, що перед небезпекою ви їсти не будете. Таким чином ви обманюєте мозок й ваша нервова система трішки заспокоюється.

3. Пильний погляд допоможе витягнути будь-яку інформацію

Якщо співрозмовник йде від відповіді, або вона взагалі вас не влаштовує, просто продовжуйте мовчки дивитися йому у вічі. Така тиша стане буквально нестерпною, а людина під вашим пильним поглядом видасть всі секрети та інформацію, яку ви хочете почути.

4. Уявіть, що наймач – ваш давній хороший друг

Часто люди надзвичайно сильно хвилюються, коли їм потрібно йти на співбесіду, або просто складати іспит. Для того, аби трішки заспокоїтися та почуватися вільніше – просто уявіть, що наймач – ваш старий друг, з яким ви дуже давно не бачилися. Таким чином, всі запитання не здаватимуться вам такими страшними та серйозними.

5. Якщо вам доводиться багато працювати з людьми, поставте позаду себе дзеркало

Якщо ваша робота пов’язана з постійним спілкуванням з людьми, позаду себе варто поставити дзеркало. Ви одразу помітите, що люди стали ввічливішими та легше йдуть на контакт. Це пов’язано з тим, що люди не люблять дивитися на себе у моменти злості та розлюченості.

6. Якщо вам здалося, що хтось на вас дивиться, просто позіхніть

Ви вже, мабуть, знаєте, що позіхання дуже заразна штука. Якщо ви відчули, що за вами хтось спостерігає, просто позіхніть, тоді шпигун, швидше за все, теж це зробить й ви швидко його викриєте.

7. Якщо ви хочете зупинити бійку, то просто візьміть що-небудь поїсти та встаньте між тими, хто б’ється

Знову ж таки, згадаємо про те, що їжа викликає відчуття спокою. Саме тому, якщо ви станете між людьми, котрі б’ються з великим гамбургером й будете його апетитно поїдати, вони швидко зупиняться, адже агресія швидко розсіється. А на вас вони не нападуть, тому що ви і є джерелом цього спокою.

8. Якщо ви хочете позбутися від предмета, то просто передайте його людині, розмовляючи з нею

Просто запитайте у людини щось й поки вона відповідатиме, ви зможете з легкістю передати їй до рук будь-який предмет. Зазвичай, під час розмови, всі рухи відбуваються рефлекторно й людина може навіть не помітити того, що ви їй щось передали.

9. Для того, аби подружитися з людиною, варто у неї щось попросити

Ні, не потрібно просити у людини позичити вам гроші, чи купити автомобіль. Це має бути максимально проста дія, наприклад, передати сільничку, або лист паперу. Після того, коли людина робить для вас щось корисне, на підсвідомому рівні вона відчує, що ставиться до вас дуже добре.

10. Важливу зустріч найкраще призначати на початок або кінець дня

Найкраще людям запам’ятовується те, що відбувається на початку, або наприкінці дня. Саме тому, важливі зустрічі варто призначати на ранок, або на вечір. Те ж саме стосується співбесід. Аби добре запам’ятатися, ви повинні бути першим, або останнім кандидатом.

11. Зверніть увагу на напрямок стоп людей під час розмови

Стопи людини допомагають зрозуміти, налаштована людина на спілкування з вами, чи ні. Коли ви до когось підходите й людина повертається лише корпусом, це говорить про те, що розмовляти вона не хоче. Якщо ж носки стоп повернуті до вас – розмова людині приємна.

12. Віддзеркалювання чужих жестів допоможе встановити довіру

Для того, аби встановити довіру з людиною, вам варто просто обережно відзеркалювати її жести та міміку. Таким чином, людина почуватиметься більш розслаблено та спокійно. Річ у тім, що людина впізнаватиме у вас себе й відкриється вам на всі 100.

Ви колись випробовували на собі ці трюки?

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...