Ви будете здивовані, але це справді працює! 7 фактів, які про вас може розказати дамська сумочка

Кейтлін Хендрікс, експерт з мови тіла з Каліфорнії, впевнена - навіть те, як ви зазвичай носите свою сумку, може багато розповісти про вас. Ви будете здивовані, але це справді працює, передають Патріоти України.

Ви носите сумку в руці незалежно від її розмірів

Неважливо, чи прямуєте на шопінг або важливу ділову зустріч, ви завжди несете свою сумку в руці? Звичайно ж, на світському заході у випадку з клатчем у вас просто немає іншого вибору, але якщо ви вважаєте за краще так само носити важкі та об’ємні сумки-шопери або тоути, значить, ви серйозно ставитеся до свого життя, і особливо до кар’єри (роботи).

Ви носите сумку на згині руки

Це, мабуть, другий за популярністю спосіб носити сумку. Експерти з мови тіла впевнені: він сигналізує про те, що ви прагнете підкреслити той факт, що ви жінка – це не практичний спосіб, який повертає нас у ті часи, коли сумки були частиною виключно жіночого гардеробу.

Крім того, дівчина, яка часто носить сумку на згині руки, може натякати на свій статус і становище – багато модниць намагаються таким чином продемонструвати дорогу it-bag.

Ви притискаєте сумку до тіла

Цей спосіб носити сумку свідчить про те, що ви практична натура і куди більше цінуєте свободу пересування, ніж свій вигляд у цей момент або статус вашої сумочки.

Ви носите сумку на плечі, не дбаючи про її положення

Ваша сумка вільно висить на плечі? Це також говорить про вашу практичність у питаннях стилю та моди, а ще про те, що в будь-якій речі для вас головне – її функціональність, а у випадку з сумкою – можливість швидко отримати доступ до речей, які в ній знаходяться.

До речі, у дівчат цього типу сумки нерідко не до кінця закриті, тому не забувайте стежити за збереженням своєї «ноші»!

Ви носите сумку через плече, залишаючи її спереду

Ви любите сумки-crossbody? Тоді згадайте, як ви їх зазвичай носите — залишаючи спереду чи ззаду? Цей крихітний нюанс може багато сказати про вас.

Якщо ви залишаєте сумку через плече спереду, то, мабуть, ви сором’язливі та скромні. Іноді дівчата носять таким чином сумки через плече як своєрідний «щит» — багато зірок, наприклад, підсвідомо переносять сумку вперед, коли проходять через натовп папараці.

Ви носите сумку через плече, залишаючи її ззаду

Ваша crossbody завжди бовтається десь позаду, доки ви поспішаєте кудись? Це говорить про те, що ви впевнені в собі і не дуже дбаєте про те, як виглядаєте в очах оточуючих, особливо коли зайняті важливими справами.

Ви взагалі вважаєте за краще обходитися без сумки

Немає сумки – немає проблем! Приблизно так думають дівчата, які вважають за краще обходитися без сумочок (так-так, такі існують, не дивуйтеся!).

Щоправда, їх дуже мало, і, як запевняють експерти з мови тіла, до них найчастіше відносяться жінки-лідери – великі керівники, топ-менеджери та знаменитості.

Це пояснюється дуже просто – адже в такому випадку вам достатньо мати при собі лише телефон, надавши турботу про всі інші речі численному штату помічників.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...