Ви будете здивовані! Блогер показав простий спосіб зберегти свіжість бананів

Блогер Дастін Хедлі, який перевіряє правдивість порад з інтернету, стверджує, що знайшов ефективний спосіб продовжити термін зберігання бананів на два тижні. На відповідне відео блогера у TikTok звернуло увагу видання Daily Express, передають Патріоти України.

За словами Хедлі, він неодноразово чув, що банани треба помістити у воду, щоб зберегти їхню свіжість. Для перевірки цієї теорії він узяв дві зв'язки по три банани: одну залишив просто так, а держак другої помістив у місткість із водою.

Блогер стверджує, що не підходив до фруктів і не чіпав їх. За його словами, через 12 днів він записав нове відео, в якому назвав банани з першої зв'язки коричневими та млявими, а з другої цілком придатними до вживання.

Хедлі продемонстрував, що шкірка фруктів, що знаходилися у воді, залишилася жовтою, хоча і вкрилася коричневими плямами, до того ж їхній м'якуш був досить твердим та пружним. "Якщо купити банани зеленими, а потім використовувати цей метод, вони можуть зберігатися до 15 днів", - резюмував Хедлі.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...