Ви будете здивовані божественним смаком! Смачний і ніжний десерт з ряжанки за лічені хвилини

Якщо хочете порадувати себе і близьких смачним десертом, але немає бажання провести на кухні декілька годин - тоді цей рецепт для вас. Готується страва дуже швидко і до того ж з доступних інгредієнтів, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Ряжанка — 800 мл
  • Какао порошок — 15 грамів
  • Желатин — (швидкорозчинний) — 25 г
  • Вода тепла кип'ячена — 100 мл
  • Цукор — 100 грамів (або за смаком)
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.
  • Шоколад — для прикраси

Приготування:

  1. Отже, 25 грамів швидкорозчинного желатину висипаємо в піалу, заливаємо 100 мл теплої води, перемішуємо і відправляємо в мікрохвильову піч на 30 секунд.
  2. У стаціонарний блендер вливаємо 800 мл ряжанки кімнатної температури, всипаємо 100 грамів звичайного цукру, а також 1 ч.л. ванільного, сюди ж всипаємо 15 грамів какао порошку, перемішуємо протягом 10 секунд.
  3. Тепер вливаємо желатин, і збиваємо всі інгредієнти протягом 1 хвилини.
  4. Отриману масу виливаємо в форму застелену харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 60 хвилин.
  5. Потім застиглий десерт, дістаємо з форми, прикрашаємо натертим шоколадом, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо на стіл.

Джерело: Ukr.Media

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...