Ви будете здивовані! Чому досвідчені господині подають смажену рибу із вершковим маслом

Смажена риба – це справжній кулінарний делікатес, яким приємно порадувати всю родину, передають Патріоти України.

За бажання навіть недорогі сорти риби можна приготувати так смачно, немов у ресторані.

Подробиці

Багатьом відомо те, що смажену рибу прийнято подавати з лимоном.

Ця звичка має кілька об’єктивних причин. Вважається, що лимонний сік допомагає прибрати специфічний рибний запах, покращити смак страви та допомогти органам шлунково-кишкового тракту краще впоратися з травленням їжі.

Однак деякі господині замість лимона подають вершкове масло.

З чим це може бути пов’язано?

Деколи риба виходить сухою, незважаючи на всі старання господарок. Деякі її сорти переважно схильні до сухості.

Також це може бути пов’язане з неправильним розморожуванням або довгою термічною обробкою.

У такому разі завжди варто звертатися за допомогою до вершкового масла. Воно допомагає рибі стати соковитішою і смачнішою.

На один шматок продукту досить невеликої кількості масла. Розміри мають бути такі самі, як і для приготування стандартного бутерброду.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Вчені з'ясували, як звичка пізно засинати впливає на розвиток діабету та ожиріння

вівторок, 10 вересень 2024, 10:42

Люди, які звикли лягати пізно і прокидатися ближче до обіду – так звані "сови" – мають більший індекс маси тіла (ІМТ), ширшу талію і більше прихованого жиру в організмі, ніж ті, хто лягає спати раніше. Крім того, вони мають майже на 50% більший ризик з...

Не робіть так! Які помилки приводять до того, що котлети виявилися жорсткими

вівторок, 10 вересень 2024, 10:12

Ідеальні котлети повинні бути не тільки смачними, а й танути в роті, передають Патріоти України. Якщо страва вийшла жорсткою, то це говорить про неправильну рецептуру або помилки під час приготування. Тому варто знати про те, які недоліки можуть призве...