Смажена риба – це справжній кулінарний делікатес, яким приємно порадувати всю родину, передають Патріоти України.
За бажання навіть недорогі сорти риби можна приготувати так смачно, немов у ресторані.
Багатьом відомо те, що смажену рибу прийнято подавати з лимоном.
Ця звичка має кілька об’єктивних причин. Вважається, що лимонний сік допомагає прибрати специфічний рибний запах, покращити смак страви та допомогти органам шлунково-кишкового тракту краще впоратися з травленням їжі.
Однак деякі господині замість лимона подають вершкове масло.
З чим це може бути пов’язано?
Деколи риба виходить сухою, незважаючи на всі старання господарок. Деякі її сорти переважно схильні до сухості.
Також це може бути пов’язане з неправильним розморожуванням або довгою термічною обробкою.
У такому разі завжди варто звертатися за допомогою до вершкового масла. Воно допомагає рибі стати соковитішою і смачнішою.
На один шматок продукту досить невеликої кількості масла. Розміри мають бути такі самі, як і для приготування стандартного бутерброду.
Люди, які звикли лягати пізно і прокидатися ближче до обіду – так звані "сови" – мають більший індекс маси тіла (ІМТ), ширшу талію і більше прихованого жиру в організмі, ніж ті, хто лягає спати раніше. Крім того, вони мають майже на 50% більший ризик з...
Ідеальні котлети повинні бути не тільки смачними, а й танути в роті, передають Патріоти України. Якщо страва вийшла жорсткою, то це говорить про неправильну рецептуру або помилки під час приготування. Тому варто знати про те, які недоліки можуть призве...