Приготування гречки - не найскладніша дія. Однак господині нерідко припускаються помилок, що значно ускладнюють процес. Так, під час варіння крупу не потрібно помішувати, передають Патріоти України.
Якщо кулінар все ж таки почав перемішувати гречку під час її приготування, то рівень пари в посуді, що стоїть на плиті, помітно знизиться. В результаті на приготування страви доведеться витратити значно більше часу.
Можна, звичайно, просто відкласти ложку убік і не «відволікати» гречану кашу. Однак у цій ситуації постає питання: «А як перевіряти ступінь готовності страви?». Досвідчені господині зазначають: без ложки все ж таки не обійтися. Однак достатньо просто провести столовим приладом по дню каструлі. Якщо відчувається, що зварені крупинки починають прилипати до посуду, процес приготування каші слід завершити.
Підживлення розсади на весні є важливим кроком для забезпечення здорового росту рослин і отримання багатого врожаю. Ось кілька порад, як правильно підживити розсаду, передають Патріоти України. Підживлення розсади на весні – це баланс між забезпеченням...
Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...