Ви будете здивовані! Чому не можна перемішувати гречку під час варіння


Приготування гречки - не найскладніша дія. Однак господині нерідко припускаються помилок, що значно ускладнюють процес. Так, під час варіння крупу не потрібно помішувати, передають Патріоти України.

До чого призводить ігнорування рекомендації

Якщо кулінар все ж таки почав перемішувати гречку під час її приготування, то рівень пари в посуді, що стоїть на плиті, помітно знизиться. В результаті на приготування страви доведеться витратити значно більше часу.

Можна, звичайно, просто відкласти ложку убік і не «відволікати» гречану кашу. Однак у цій ситуації постає питання: «А як перевіряти ступінь готовності страви?». Досвідчені господині зазначають: без ложки все ж таки не обійтися. Однак достатньо просто провести столовим приладом по дню каструлі. Якщо відчувається, що зварені крупинки починають прилипати до посуду, процес приготування каші слід завершити.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...