Ароматний та пряний плов - улюблена багатьма страва, яка мріє навчитися готувати кожна господиня, передають Патріоти України.
Зараз у Мережі багато рецептів, а у кулінарів свої особливості приготування. Однак у недосвідчених господинь виникає питання про те, чи варто промивати рис перед тим, як розпочати готування.
Приготування потребує терпіння та певних навичок. А з рисом особлива річ, оскільки це основний інгредієнт у страві.
Вважається, що крупу краще не промивати, щоб вона виходила смачнішою.
При цьому сорт рису не надто важливий. Виявляється, крупу треба замочувати у воді мінімум на півтори чи дві години. При цьому воду потрібно добре посолити.
Головний секрет у тому, щоб температура води, в якій замочуватиметься рис, була приблизно 60 градусів. Це означає, що крупу краще заливати гарячою водою, але не окропом.
Деякі рекомендують також брати спеціальний рис для приготування цієї східної страви.
Дуже часто найважче відмити саме духовку від жиру та нагару без хімії. Але, якщо ви змішаєте лише соду і оцет, здивуйтеся, як швидко цей безпечний домашній засіб відмиє до блиску духовку, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться 4 найефек...
Здоров'я шкіри значною мірою залежить не тільки від зовнішнього догляду, але й від того, що ми їмо. Деякі продукти можуть мати серйозний вплив на вигляд шкіри, спричиняючи запалення, прищі або прискорене старіння, передають Патріоти України. Дерматолог...