Ви будете здивовані! Чому не можна промивати рис перед приготуванням плову - секрет кулінарів

Ароматний та пряний плов - улюблена багатьма страва, яка мріє навчитися готувати кожна господиня, передають Патріоти України.

Зараз у Мережі багато рецептів, а у кулінарів свої особливості приготування. Однак у недосвідчених господинь виникає питання про те, чи варто промивати рис перед тим, як розпочати готування.

Приготування потребує терпіння та певних навичок. А з рисом особлива річ, оскільки це основний інгредієнт у страві.

Вважається, що крупу краще не промивати, щоб вона виходила смачнішою.

При цьому сорт рису не надто важливий. Виявляється, крупу треба замочувати у воді мінімум на півтори чи дві години. При цьому воду потрібно добре посолити.

Головний секрет у тому, щоб температура води, в якій замочуватиметься рис, була приблизно 60 градусів. Це означає, що крупу краще заливати гарячою водою, але не окропом.

Деякі рекомендують також брати спеціальний рис для приготування цієї східної страви.

Щоб не стався вибух: Експерт розповів, як грамотно поводитися з зарядними станціями в домашніх умовах

середа, 3 липень 2024, 21:00

Портативну зарядну станцію можна залишати заряджатися без нагляду як на ніч, так і протягом дня за важливої умови: станція має бути сертифікована. Про це та про інші особливості портативних електростанцій для "Главкому" розповів бренд-менеджер компанії...

Що не можна класти до борщу? Помилки господинь, які не варто допускати

середа, 3 липень 2024, 18:13

Про те, як правильно готувати класичний борщ, написано чимало статей. Однак мало кому відомо, які інгредієнти не варто використовувати, передають Патріоти України. Рецепти приготування борщу існують у багатьох народів, та всі вони, здебільшого, схожі м...