Фахівці порадили не впадати в крайнощі й не виключати повністю червоне м'ясо з раціону, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Експерти пояснили, що для зміцнення здоров'я, справді, споживання червоного м'яса варто зменшити, але не відмовлятися від продукту зовсім через вміст у ньому важливих сполук і речовин.
Також лікарі зазначили, що червоне м'ясо через вміст у ньому вітаміну В12, цинку, заліза, важливе для здоров'я мозку. І крім м'яса варто максимально знизити споживання солодощів, продуктів, які в надлишку містять цукор і натрій, а також оброблену їжу.
Багато досліджень показують, що добре допомагає підтримати здоров'я, зокрема й мозку, середземноморська дієта. Вона передбачає не менше п'яти порцій фруктів і овочів на день, споживання риби, злаків. Не треба їсти багато червоного м'яса, але дієта не виключає його повністю через вміст у ньому вітаміну B12, цинку та заліза, розповіли медики.
Смартфон став невід’ємною частиною нашого життя, але навіть спосіб, у який ми його тримаємо, здатен відкрити цікаві риси характеру. Автори цього тесту переконують, що положення ваших пальців під час користування телефоном може розповісти, як ви спілкує...
Більшість людей впевнені, що сучасні пральні машини та мийні засоби легко справляються з мікробами. Ми ставимо режим на 30–40°C, бо так вказано на етикетках одягу і тому що це "екологічно", передають Патріоти України. Але лікарі застерігають: у барабан...