Фахівці порадили не впадати в крайнощі й не виключати повністю червоне м'ясо з раціону, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Експерти пояснили, що для зміцнення здоров'я, справді, споживання червоного м'яса варто зменшити, але не відмовлятися від продукту зовсім через вміст у ньому важливих сполук і речовин.
Також лікарі зазначили, що червоне м'ясо через вміст у ньому вітаміну В12, цинку, заліза, важливе для здоров'я мозку. І крім м'яса варто максимально знизити споживання солодощів, продуктів, які в надлишку містять цукор і натрій, а також оброблену їжу.
Багато досліджень показують, що добре допомагає підтримати здоров'я, зокрема й мозку, середземноморська дієта. Вона передбачає не менше п'яти порцій фруктів і овочів на день, споживання риби, злаків. Не треба їсти багато червоного м'яса, але дієта не виключає його повністю через вміст у ньому вітаміну B12, цинку та заліза, розповіли медики.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...