
Цибуля може бути просто обсмаженою, а може бути дуже смачною та гарною. Якщо ви плануєте її готувати та додавати до певних страв або до смаженої печінки, тоді секрет найкращої цибульки розкриємо далі в статті.
При смаженні додайте трохи соди. Цей засіб допоможе швидше її карамелізувати. В цибулі є природний цукор. При вивільненні та взаємодії з содою відбувається процес карамелізації.
Є ще один суттєвий плюс. Сода допомагає цибулі значно швидше приготуватися. Вона буде м’якою та золотистою. Звичайно, вона набуде значно апетитнішого вигляду.
Смажена цибуля з дрібкою солі буде смачнішою. Контролюйте кількість, щоб не зіпсувати смак. Саме тому дрібки чи двох буде цілком достатньо.
Деякі види рослин можна обрізати навіть у листопаді, а санітарна обрізка просто необхідна. Водночас багато чагарників цього не люблять. Обрізка може призвести до затримки цвітіння та росту, а іноді навіть до загибелі всього чагарнику, пише Deccoria, пе...
Вірусне відео з TikTok викликало хвилю обговорень у соцмережах - понад сім мільйонів переглядів і тисячі коментарів. Причина проста: автор запропонував глядачам пройти короткий тест на основі оптичної ілюзії, який нібито показує, як працює наш мозок і ...