
Цибуля може бути просто обсмаженою, а може бути дуже смачною та гарною. Якщо ви плануєте її готувати та додавати до певних страв або до смаженої печінки, тоді секрет найкращої цибульки розкриємо далі в статті.
При смаженні додайте трохи соди. Цей засіб допоможе швидше її карамелізувати. В цибулі є природний цукор. При вивільненні та взаємодії з содою відбувається процес карамелізації.
Є ще один суттєвий плюс. Сода допомагає цибулі значно швидше приготуватися. Вона буде м’якою та золотистою. Звичайно, вона набуде значно апетитнішого вигляду.
Смажена цибуля з дрібкою солі буде смачнішою. Контролюйте кількість, щоб не зіпсувати смак. Саме тому дрібки чи двох буде цілком достатньо.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
Рутина - це з одного боку стабільність і спокій, а з іншого - небезпека потрапити в пастку одноманітності. Вона дає відчуття контролю над життям, але коли її забагато, ми починаємо жити “на автопілоті”. Саме тоді з’являється відчуття втоми, апатії та в...