Ви будете здивовані! Чим допоможе сода при смаженні цибулі

Цибуля може бути просто обсмаженою, а може бути дуже смачною та гарною. Якщо ви плануєте її готувати та додавати до певних страв або до смаженої печінки, тоді секрет найкращої цибульки розкриємо далі в статті.

Подробиці

При смаженні додайте трохи соди. Цей засіб допоможе швидше її карамелізувати. В цибулі є природний цукор. При вивільненні та взаємодії з содою відбувається процес карамелізації.

Є ще один суттєвий плюс. Сода допомагає цибулі значно швидше приготуватися. Вона буде м’якою та золотистою. Звичайно, вона набуде значно апетитнішого вигляду.

Смажена цибуля з дрібкою солі буде смачнішою. Контролюйте кількість, щоб не зіпсувати смак. Саме тому дрібки чи двох буде цілком достатньо.

Колір має значення. Один сорт смородини - найкорисніший

субота, 19 липень 2025, 13:05

Чорна, червона, а може, біла? Який сорт смородини найкорисніший і яку харчову цінність має кожен із них? Варто дізнатися відповіді на ці запитання, особливо зараз, коли в Україні триває сезон цих смачних ягід, передають Патріоти України. У світі існує ...

Втрачаєте слух? Ви ризикуєте втратити й пам’ять - нове дослідження шокує

субота, 19 липень 2025, 10:08

Швейцарські науковці з Женевського університету встановили: навіть у соціально активних людей самотність у поєднанні з погіршенням слуху значно пришвидшує когнітивний занепад, передають Патріоти України. У новому дослідженні, опублікованому в журналі C...