Ви будете здивовані: Чим корисний чорний чай для здоров'я

Чорний чай є одним з найпопулярніших напоїв, особливо в холодну пору. У ньому є багато корисних речовин для організму та краси, передають Патріоти України.

Напій активно бореться з пошкодженням і старінням клітин організму, а також захищає від розвитку хронічних недуг. За словами дослідників, завдяки антиоксидантам, які є в чорному чаї, можна підвищити "хороший" холестерин ЛПВЩ і знизити "поганий" холестерин ЛПНЩ.

Чорний чай може полегшити перебіг запалення, а також знизити ризик розвитку хронічних хвороб. Він сприяє в боротьбі з раком, аутоімунними розладами, серцево-судинними і нейродегенеративними захворюваннями.

Втім, не дивлячись на багато позитивних якостей чорного чаю, слід пам'ятати, що цей продукт містить в собі досить велику кількість кофеїну. Тому ним не варто зловживати. Не можна пити більше 3-4 чашок чорного чаю в день.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...