
Є один вид хліба, який може вважатися найкориснішим для вашого здоров'я. І вам не потрібно йти на фермерський ринок, щоб отримати його. Аналіз показав, що козирні переваги має особливий вид цільнозернового хліба на основі пророслої пшениці, передають Патріоти України.
Пророщений хліб - це тип хліба, виготовлений з подрібнених цільних зерен пшениці, які залишили у вологому середовищі, поки вони не проростуть.
Згідно з висновком дієтолога, цей процес піднімає поживність цільнозернового хліба на новий рівень, оскільки він збільшує здатність організму засвоювати поживні речовини.
Вважається, що проросла пшениця містить трохи більше вітамінів, мінералів та клітковини, яка захищає організм від раку кишечника. Пророщений пшеничний хліб також можна назвати цільнозерновим, як і будь-який хліб, виготовлений із таких зерен, як ячмінь, овес та пшениця
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...