Ви будете здивовані! Дієтолог назвав несподівану корисну властивість курячих яєць

Вживання курячих яєць зберігає зір і захищає очі від шкідливого впливу синього світла, що випромінюється гаджетами. Про цю несподівану корисну властивість популярного продукту розповіла виданню Eat This, Not That! дієтологиня Мара Макстей, передають Патріоти України.

Фахівчиня вказала, що яйця допомагають зберегти зір завдяки унікальним речовинам, що містяться в них, — лютеїну і зеаксантину, які захищають очі від синього світла.

Крім цього, за її словами, у яйцях міститься ще одна незамінна для організму речовина — холін. Дієтологиня назвала цей вітамін групи B важливим для підтримки роботи мозку, покращення пам'яті, когнітивних здібностей та настрою. Макстей також додала, що яйця надзвичайно поживні, оскільки містять багато білка та понад 12 різних вітамінів та мікроелементів.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...