Ви будете здивовані! Дієтолог розповіла про користь грибів під час депресії

Регулярна присутність грибів у раціоні допомагає людині боротися зі стресами. Про це розповіла фахівець у галузі харчування Лаура Бурак, передають Патріоти України.

Подробиці

Також лікар перерахувала інші важливі властивості грибів. За словами лікаря, гриби насичені елементами, що позитивно відбиваються на емоційному стані людини, а також є джерелом вітаміну D.

Дієтолог підкреслила, що вони здатні допомогти тілу легше адаптуватися до стресу та покращити гомеостаз – внутрішній процес саморегуляції організму для виживання. Також продукт уповільнює процес старіння, перешкоджає ранній появі зморшок та покращує роботу мозку.

Бурак порекомендувала включати гриби у щоденне меню через великий вміст білка. Це особливо важливо для людей, які відмовляються від м’яса, яєць та молочних продуктів.

Це така смакота! Банановий торт без випічки

понеділок, 20 травень 2024, 12:58

Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива "Савоярді" та ніжним заварним кремом. ІНГРЕДІЄНТИ:. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:. Крок 1. Підготувати необхідні продукти: молоко, готову сум...

А ви це знали? Деякі цитрусові змінюють дію ліків - лікар розповів про неочікувану проблему

понеділок, 20 травень 2024, 12:30

Насправді це досить цікава тема, яка, на жаль, дещо недооцінена. Виявляється, грейпфрутовий сік може взаємодіяти з низкою ліків. Це антидепресанти, ліки проти високого тиску, антибіотики та ліки для розрідження крові, пояснює сімейний лікар Михайло Цюр...