Один суцільний ком із заморожених пельменів під час варіння - для багатьох знайома річ. Інколи страва виходить зовсім не їстівною, хоча зліплений продукт був якісним. Причин у такої проблеми декілька: неправильна технологія заморозки, зберігання та відварювання. Але все досить легко вирішити, передають Патріоти України.
Для чого замочувати пельмені перед варінням
Заморожені пельмені повинні бути кімнатної температури, лише тоді їх можна закидати у воду. Так продукт не буде злипатися, залишиться цілісним та пружним
Секрети правильного відварювання заморожених пельменів
Як правильно зберігати заморожені пельменіОдразу після ліплення готові вироби не варто складати в морозилку. Потрібно викласти їх на дошку так, щоб у кожного пельменя був простір. У такому вигляді поставити страву в морозильник на деякий час. Тісто схопиться, перестане бути липким. Тоді пельмені можна пересипати в окремий контейнер чи пакет. Краще розкласти невеликими порціями для зручності.
Розмова про гроші може бути такою ж необхідною, як приємні дрібниці у стосунках. Але фінанси часто стають причиною конфліктів. За даними Divorce.com, 36% розлучень виникають через фінансові проблеми та борги, а опитування Chime показало, що 22% людей р...
Популярність дієт із високим вмістом білка зростає, однак спеціалісти попереджають: надлишок протеїну може спричинити проблеми зі здоров’ям. Про це повідомило видання Sciencealert, передають Патріоти України. Білок справді важливий — він формує м’язи, ...