Ви будете здивовані! Для чого замочувати заморожені пельмені - розкриваємо секрет

Один суцільний ком із заморожених пельменів під час варіння - для багатьох знайома річ. Інколи страва виходить зовсім не їстівною, хоча зліплений продукт був якісним. Причин у такої проблеми декілька: неправильна технологія заморозки, зберігання та відварювання. Але все досить легко вирішити, передають Патріоти України.

Для чого замочувати пельмені перед варінням

Заморожені пельмені повинні бути кімнатної температури, лише тоді їх можна закидати у воду. Так продукт не буде злипатися, залишиться цілісним та пружним

Секрети правильного відварювання заморожених пельменів

  1. Закидувати страву лише в гарячу воду, яка не кипить. Якщо зробити навпаки, вони можуть потріскатись.
  2. У момент закипання додати склянку холодної води. Це потрібно для того, щоб фарш та тісто приготувались одночасно.
  3. Через деякий час влити ще дві склянки.

Як правильно зберігати заморожені пельменіОдразу після ліплення готові вироби не варто складати в морозилку. Потрібно викласти їх на дошку так, щоб у кожного пельменя був простір. У такому вигляді поставити страву в морозильник на деякий час. Тісто схопиться, перестане бути липким. Тоді пельмені можна пересипати в окремий контейнер чи пакет. Краще розкласти невеликими порціями для зручності.

Джерело: Обозреватель

Не оскверняйте святе місце! Що не можна святити на Пасху у великоднему кошику

неділя, 5 травень 2024, 1:45

Свято світлого Христового Воскресіння - одне з найголовніших православних урочистостей в році. У 2024-му воно випадає на 5 травня, а значить в останній день тижня віруючі підуть до храму, щоб освятити наїдки у великодньому кошику, передають Патріоти Ук...

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...