Ви будете здивовані! Для чого замочувати заморожені пельмені - розкриваємо секрет

Один суцільний ком із заморожених пельменів під час варіння - для багатьох знайома річ. Інколи страва виходить зовсім не їстівною, хоча зліплений продукт був якісним. Причин у такої проблеми декілька: неправильна технологія заморозки, зберігання та відварювання. Але все досить легко вирішити, передають Патріоти України.

Для чого замочувати пельмені перед варінням

Заморожені пельмені повинні бути кімнатної температури, лише тоді їх можна закидати у воду. Так продукт не буде злипатися, залишиться цілісним та пружним

Секрети правильного відварювання заморожених пельменів

  1. Закидувати страву лише в гарячу воду, яка не кипить. Якщо зробити навпаки, вони можуть потріскатись.
  2. У момент закипання додати склянку холодної води. Це потрібно для того, щоб фарш та тісто приготувались одночасно.
  3. Через деякий час влити ще дві склянки.

Як правильно зберігати заморожені пельменіОдразу після ліплення готові вироби не варто складати в морозилку. Потрібно викласти їх на дошку так, щоб у кожного пельменя був простір. У такому вигляді поставити страву в морозильник на деякий час. Тісто схопиться, перестане бути липким. Тоді пельмені можна пересипати в окремий контейнер чи пакет. Краще розкласти невеликими порціями для зручності.

Джерело: Обозреватель

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...

Народні прикмети на 20 січня. Зимовий м'ясоїд. Традиції та забобони

понеділок, 20 січень 2025, 7:05

Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...