Ви будете здивовані ефектом! ТОП-5 харчових звичок, які пришвидшують схуднення

Маючи на меті покращення форми та зниження частки жиру у тілі, слідкуйте за своїм харчуванням, щоб схуднути без негативних наслідків. Зокрема, саме здорові звички можуть допомогти вам досягти цілей без стресу, передають Патріоти України.

Контролюйте свій раціон, щоб зменшити вагу, не жертвуючи здоров’ям. Як це зробити та що вам допоможе безпечно скинути кілька зайвих кілограмів, розповіли в Eat This, Not That.

На сніданок вживайте принаймні 20 грамів білка

Не пропускайте сніданок, оскільки споживання білка вранці підтримує стабільний рівень цукру в крові та енергії, запобігаючи голоду та тяги до цукру. Включайте невелику порцію корисних вуглеводів разом із білком для живлення мозку та м'язів, що також допоможе уникнути переїдання. Зосереджуючись на білках, ви зменшите вживання висококалорійних вуглеводних сніданків та отримаєте сили для активності протягом всього дня.

Включайте продукти з високим вмістом клітковини

Включайте в раціон більше продуктів з високим вмістом клітковини, таких як овочі, фрукти, цільні зерна та бобові. Вони насичують при меншій калорійності та стабілізують рівень цукру в крові. Завдяки цьому ви зменшите споживання калорій та сприятимете стійкій втраті ваги.

Пропустіть нічні перекуси або замініть їх на протизапальний напій

Нічні перекуси можуть уповільнювати спалювання жиру, провокувати збільшення ваги, а також погіршувати сон. Якщо ви не можете заснути без їжі, вибирайте легкі закуски, наприклад, золотисте молоко з куркумою, корицею та імбиром. Цей напій не тільки низькокалорійний, але й має протизапальні властивості, які допомагають регулювати рівень цукру в крові.

Почніть прийом їжі з овочів

Перед основним прийомом їжі спробуйте з'їсти салат або овочевий суп, щоб зменшити споживання калорій. Це не лише втамовує голод, але й насичує клітковиною. Крім того, включення низькокалорійних, поживних продуктів у свій раціон допоможе вам контролювати апетит.

Протягом дня включайте продукти, багаті магнієм

Споживання магнію допомагає розслабити тіло, що знижує рівень кортизолу, пов'язаного з проблемами у втраті ваги та накопиченням жиру на животі. Включайте магній у свій раціон: на сніданок додайте мигдаль і гарбузове насіння до вівсянки або йогурту, на обід з’їжте бобові чи цільні зерна, а на вечерю — листову зелень.

Наближає смерть! Названо їжу, від якої варто відмовитися заради довголіття

субота, 12 жовтень 2024, 19:00

Інколи нам важко відмовити собі у солодкому і хоча одне тістечко, навряд зможе сильно зашкодити організму, проте все ж слід бути обачними. Уникайте висококалорійних десертів з магазину, оскільки вони містять багато цукру та мають низьку поживну цінніст...

Не отримаєте фігуру мрії! Названо головні міфи, які заважають худнути

субота, 12 жовтень 2024, 18:05

Коли ви впроваджуєте у свою рутину новий фітнес-план, вірогідно ви можете почути різні поради, які можуть внести корективи у ваше схуднення. Хоча деякі з цих ідей мають сенс та можуть здаватись обґрунтованими, більшість з них є застарілими, а тому не з...