Ви будете здивовані! Фахівці назвали кашу, яку не можна їсти щодня

Крупи - це бюджетний гарнір до м’ясних страв та салатів, а також їх можна їсти замість хліба. Варто пам'ятати, що не всі з них поживні та корисні. Існує навіть така крупа, яку не можна їсти щодня, передають Патріоти України.

РедакціяFoodOboz зібрала інформацію та розповість, яку кашу не можна їсти щодня.Відтак, за словами фахівців, шкідлива каша для людського організму, яку не можна вживати в їжу щодня – популярна у багатьох країнах вівсянка.

Чому вівсянку не можна їсти щодня?

На думку фахівців, вівсянка містить у собі фітинову кислоту. Ця речовина перешкоджає всмоктуванню кальцію в кишечнику, через що такий важливий елемент не засвоюється організмом.

Окрім цього, фітинова кислота має властивість вимивати з кісток корисні елементи. Це своєю чергою призводить до їх слабшання та, згодом, руйнування.

Як правильно їсти вівсянку?

Попри це, вівсянка дійсно містить корисні речовини. Але їсти її щодня – не дуже хороша ідея. Найкраще в такій ситуації урізноманітнювати свій раціон, чергуючи вівсянку з іншими стравами: омлетом, сиром, іншими крупами тощо.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...