Ви будете здивовані! Гірше за фастфуд: Рибні страви, від яких більше шкоди, ніж користі

Не всяка риба корисна для здоров'я. Перераховані види риби і морепродуктів - ще гірше, ніж фастфуд. Коли справа доходить до дієтичних продуктів, немає нічого кориснішого, ніж шматок гарної риби, вірно? Ні, якщо це одна з перерахованих, зазначають Патріоти України

Хоча дикий лосось багатий жиром, він фактично спалює жир завдяки білку для нарощування м'язової маси і великій кількості Омега-3, які регулюють інсулін і знижують апетит. Медики рекомендують двічі на тиждень їсти рибу з високим вмістом Омега-3. Але разом з тим, не всі морепродукти корисні для здоров'я. Фактично, перераховані види риби і морепродукти — ще гірше, ніж фастфуд.

Лосось, вирощений на фермі

Дикий лосось містить всього 114 міліграмівжиру, а вирощений на фермі — близько 1900. Не кажучи вже про те, що вирощений на фермі лосось зазвичай забарвлений в рожевий колір, було виявлено, що він містить багато поліхлорованих біфенілів і на чверть менше вітаміну D, ніж дикий.

Тилапія

Ця риба жирніша за бекон і більш калорійна, ніж бургер або пончик. До того ж, велику частину тилапии вирощують на фермах і годують кукурудзою, а не озерними рослинами і водоростями, що перетворює її на холодець серед морепродуктів: шкода в шкоді, начинена шкодою.

Макрель

Цей різновид риби містить небезпечно високий рівень ртуті, яка діє як ендокринний руйнівник: фальшивий гормон, що змушує ваш організм утримувати жир, спалювати менше калорій і знижує рівень лептину, гормону, що регулює апетит.

Як правило, чим менше розмір риби, тим менше в ній забруднюючих речовин. Згідно з даними управління з продовольства і медикаментів США, сардини, гребінці та інші дрібні морські істоти мають одні з найнижчих концентрацій ртуті.

Гострі роли з тунцем

Тунець нежирний, а спеції спалюють жир, так що поєднання цих двох інгредієнтів в суші повинно бути безпрограшним варіантом, вірно? Але не все так, як здається: тунець подрібнюють і буквально купають в майонезі, таким чином роблячи рол шкідливіше на 290 калорій і 11 грамів жиру. (Обгортка з білого рису також шкідлива для фігури) Інші роли, якими не слід зловживати: всі, що називаються філадельфійськими, які складаються з вершкового сиру, лосося і білого рису і рол Каліфорнія, який може містити 520 калорій і майже 20 грамів жиру.

Візьміть за правило замовляти сашимі з лосося і тунця, які містять близько 40 калорій, 7 грамів білка і всі корисні жири в одній штучці. Також не ігноруйте імбир, що часто подають разом з суші — це прискорювач метаболізму.

Креветки темпура

Креветки в клярі — це по суті смажені суші або риба з чіпсами. Приправлені білою мукою і залиті гарячою олією, найпоширеніша основа темпура — креветки, хоча і корисні самі по собі, в клярі перетворюються на отруту. Якщо ви не хочете гладшати, уникайте їх. Ролл з креветками в клярі може містити 508 калорій і 21 грам жиру — майже стільки ж, скільки Біг Мак. Тим часом, овочі в клярі містять 1500 калорій і 103 грами жиру. Якщо ви хочете побалувати себе, дізнайтеся, що знаходиться всередині хрусткої скоринки.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...