Як правильно зберігати страву, щоб вона залишалася смачною та їстівною якомога довше, передають Патріоти України.
Не так просто з’їсти каструлю найсмачнішого українського борщу за раз — це непосильне завдання навіть для великої родини. Тому страва відправляється на зберігання до холодильника. Однак, борщ не можна довго зберігати, і на це впливає кілька факторів, про які мало хто знає. Розповідаємо, скільки часу можна тримати борщ у холодильнику та що впливає на термін його зберігання.
Нині існують різні рекомендації щодо зберігання борщу. Хтось говорить, що страву не можна зберігати більш ніж 24 години, інші переконують, що борщ зберігається в холодильнику до 72 годин. А ось щодо температури зберігання думки однакові: вона повинна бути не вищою за 5 градусів.
Якщо під час зберігання борщ змінив свій колір чи має характерний кислуватий запах, значить, він зіпсувався. У процесі нагрівання зіпсований борщ може посилювати свій кислий запах, на поверхні з’являтиметься піна чи бульбашки. Таку страву краще викинути.
Щоб страву можна було їсти після зберігання, треба орієнтуватися на терміни придатності продуктів, з яких складається борщ.
Аби страва зберігала свій смак якомога довше, варто дотримуватися кількох простих правил.
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...
Усім нам відоме розчарування, коли ми намагаємося видалити залишки наклейок з банок, які ми хочемо використати повторно, або зі свічки, яку ми щойно купили. Майже неможливо зробити це чисто і без липких слідів. Але існує метод, за допомогою якого можна...