Як правильно зберігати страву, щоб вона залишалася смачною та їстівною якомога довше, передають Патріоти України.
Не так просто з’їсти каструлю найсмачнішого українського борщу за раз — це непосильне завдання навіть для великої родини. Тому страва відправляється на зберігання до холодильника. Однак, борщ не можна довго зберігати, і на це впливає кілька факторів, про які мало хто знає. Розповідаємо, скільки часу можна тримати борщ у холодильнику та що впливає на термін його зберігання.
Нині існують різні рекомендації щодо зберігання борщу. Хтось говорить, що страву не можна зберігати більш ніж 24 години, інші переконують, що борщ зберігається в холодильнику до 72 годин. А ось щодо температури зберігання думки однакові: вона повинна бути не вищою за 5 градусів.
Якщо під час зберігання борщ змінив свій колір чи має характерний кислуватий запах, значить, він зіпсувався. У процесі нагрівання зіпсований борщ може посилювати свій кислий запах, на поверхні з’являтиметься піна чи бульбашки. Таку страву краще викинути.
Щоб страву можна було їсти після зберігання, треба орієнтуватися на терміни придатності продуктів, з яких складається борщ.
Аби страва зберігала свій смак якомога довше, варто дотримуватися кількох простих правил.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...