
Як правильно зберігати страву, щоб вона залишалася смачною та їстівною якомога довше, передають Патріоти України.
Не так просто з’їсти каструлю найсмачнішого українського борщу за раз — це непосильне завдання навіть для великої родини. Тому страва відправляється на зберігання до холодильника. Однак, борщ не можна довго зберігати, і на це впливає кілька факторів, про які мало хто знає. Розповідаємо, скільки часу можна тримати борщ у холодильнику та що впливає на термін його зберігання.
Нині існують різні рекомендації щодо зберігання борщу. Хтось говорить, що страву не можна зберігати більш ніж 24 години, інші переконують, що борщ зберігається в холодильнику до 72 годин. А ось щодо температури зберігання думки однакові: вона повинна бути не вищою за 5 градусів.
Якщо під час зберігання борщ змінив свій колір чи має характерний кислуватий запах, значить, він зіпсувався. У процесі нагрівання зіпсований борщ може посилювати свій кислий запах, на поверхні з’являтиметься піна чи бульбашки. Таку страву краще викинути.
Щоб страву можна було їсти після зберігання, треба орієнтуватися на терміни придатності продуктів, з яких складається борщ.
Аби страва зберігала свій смак якомога довше, варто дотримуватися кількох простих правил.
Спогади про літо для багатьох людей старшого покоління нерозривно пов'язані з характерним ароматом і хрусткою насолодою кавуна. Ці невеликі ягоди з темно-зеленою смугастою шкіркою вважалися еталоном смаку, передають Патріоти України. Сьогодні ж полиці ...
Кольори мають значно більше значення, ніж здається. Вони впливають на емоції, настрій і навіть вибір одягу. Кожна людина інстинктивно тягнеться до певних відтінків, і цей вибір може багато розповісти про характер, спосіб мислення та ставлення до життя,...