Асортимент пральних порошків у магазинах на сьогодні дуже великий. Вони є у різних цінових категоріях - від найбільш бюджетних варіантів до порошків з дуже високою ціною, передають Патріоти України.
Але така різноманітність створює і певні ризики, адже частина маючих засобів можуть виявитися підробкою або бути не дуже якісними. Тому краще знати наперед, як визначити якість прального порошку, і не потрапляти на гачок недобросовісним виробникам.
Якщо порошок виявиться неякісним, то він може погано відпирати плями, залишати білий наліт на темних тканинах або створити інші проблеми.
Є низка способів, як перевірити якість прального порошку. Ми розповімо про один із оригінальних способів, який точно дасть зрозуміти, вартий цей порошок ваших витрат, або це просто гроші на вітер.
Для того, щоб вибрати якісний пральний порошок, перевірте його за допомогою курячого яйця. Для цього покладіть 1 столову ложку прального порошку у склянку з водою, добре перемішайте, щоб він розчинився. Потім покладіть у розчин невеликий шматок білка звареного круто курячого яйця. Залиште ваш "експериментальний зразок" на добу.
Через добу подивіться, у якому стані перебуває шматочок білка. Якщо він лишився зовсім неушкодженим, значить цей порошок має низьку якість.
Якщо білок розм’якшився і трішки розчинився – миючий засіб, який ви перевіряєте, можна застосовувати для прання речей з невеликими забрудненнями і кольорових виробів. Якщо ж білок повністю розчинився, значить засіб добре підходить для прання білих речей а також тих, які мають серйозні і складні забруднення.
Що це за дивна річ і чому вона завжди присутня на всіх зарядних кабелях сучасних ноутбуків, розповіли в статті msn.com. Це невелике потовщення називається феритовий сердечник, або феритова кулька, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо го...
Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...