Ви будете здивовані! Як перевірити якість прального порошку за допомогою курячого яйця

Асортимент пральних порошків у магазинах на сьогодні дуже великий. Вони є у різних цінових категоріях - від найбільш бюджетних варіантів до порошків з дуже високою ціною, передають Патріоти України.

Але така різноманітність створює і певні ризики, адже частина маючих засобів можуть виявитися підробкою або бути не дуже якісними. Тому краще знати наперед, як визначити якість прального порошку, і не потрапляти на гачок недобросовісним виробникам.

Якщо порошок виявиться неякісним, то він може погано відпирати плями, залишати білий наліт на темних тканинах або створити інші проблеми.

Є низка способів, як перевірити якість прального порошку. Ми розповімо про один із оригінальних способів, який точно дасть зрозуміти, вартий цей порошок ваших витрат, або це просто гроші на вітер.

Для того, щоб вибрати якісний пральний порошок, перевірте його за допомогою курячого яйця. Для цього покладіть 1 столову ложку прального порошку у склянку з водою, добре перемішайте, щоб він розчинився. Потім покладіть у розчин невеликий шматок білка звареного круто курячого яйця. Залиште ваш "експериментальний зразок" на добу.

Через добу подивіться, у якому стані перебуває шматочок білка. Якщо він лишився зовсім неушкодженим, значить цей порошок має низьку якість.

Якщо білок розм’якшився і трішки розчинився – миючий засіб, який ви перевіряєте, можна застосовувати для прання речей з невеликими забрудненнями і кольорових виробів. Якщо ж білок повністю розчинився, значить засіб добре підходить для прання білих речей а також тих, які мають серйозні і складні забруднення.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...