Ви будете здивовані! Як за допомогою банана повернути блиск шкіряному взуттю

Повернення шкіряному взуттю первинного блиску зазвичай здійснюється за допомогою крему. Відполірувати черевики можна за допомогою інших засобів. Як не дивно, але не йдеться про якісь особливі суміші. Натерти взуття до блиску можна за допомогою банана. Причому знадобиться не цілий фрукт, а лише його шкірка. Таким чином, власник шкіряних черевиків і заощадить гроші, і знайде побутове застосування харчового відходу.

Як правильно очистити черевики

Шкірку, що залишилася після вживання банана, потрібно позбавити великих білих волокон.

Внутрішня частина шкірки має стати дуже м’якою. Саме цією стороною і слід акуратно «пройтися» поверхнею шкіряного взуття.

Як тільки ви протерли черевики банановою шкіркою, потрібно взяти м’який шматок тканини та почати полірувати речі вже цим матеріалом.

У результаті зі шкіряної поверхні буде видалено всі фруктові залишки. Саме взуття буде виглядати ідеально чистим і блискучим.

Це означає, що для повернення черевикам відмінного вигляду зовсім не обов’язково застосовувати спеціальний крем.

Смакота! Рецепт ідеальної піци, яку можуть приготувати навіть новачки на кухні

неділя, 16 червень 2024, 12:12

Якщо ви думаєте, що піца є чимось надзвичайно складним, помиляєтесь. Її можна без проблем приготувати на домашній кухні. Так, аромату печі не відчуєте в італійському стилі, але смачно буде на сто відсотків, передають Патріоти України. Для приготування ...

Візьміить на замітку! Закуски та напої, які корисні для вашого серця

неділя, 16 червень 2024, 11:57

Перекуси можуть мати погану репутацію, але вживання правильних продуктів може привести до здорового серця. Серцево-судинні захворювання є причиною майже третини смертей у світі, і ця думка лякає, передають Патріоти України. Однак ми можемо зменшити риз...