Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України.

Деякі кулінари сумніваються у необхідності використання цукру, адже він дає характерний солод. Але це не зовсім правильно.

Подробиці

Якщо використовувати цукор вміру, то ви не перетворите суп чи м’ясо на десерт.

У які страви можна сміливо додавати цукор

Помідори

Якщо у складі присутні помідори або томатна паста, то цукор стане відмінним компонентом для того, щоб зробити їхній смак більш яскравим.

Усього однієї дрібки для позитивного результату буде цілком достатньо.

Котлети

Якщо ви любите апетитну скоринку у котлет, то цукор вам допоможе. Залежно від обсягу фаршу може знадобитися різна кількість цукру, але намагайтеся з ним не переборщити.

Справа в тому, що цукор при смаженні сприяє карамелізації, завдяки чому і з’являється скоринка.

Смажена цибуля

Цибуля, приготовлена з цукром, стане відмінним компонентом для домашнього гамбургера. Така добавка зробить страву більш цікавою та незвичайною.

М’ясні продукти

В даному випадку працює той же принцип, що і в приготуванні котлет – у м’яса з’являється апетитна скоринка. Достатньо додати трохи цукру в сам маринад.

Буряк для борщу

Якщо ви не хочете, щоб борщ вийшов помаранчевим, то не забудьте додати трохи цукру під час смаження буряка. Завдяки цьому коренеплід зможе закріпити свій колір.

До того ж, це дозволить самому борщу стати більш цікавим та якісним.

Покращує пам’ять і "стирає" зморшки на обличчі: Названо чудо-напій, який подовжує молодість

четвер, 2 травень 2024, 7:23

Цей напій п’ють як зранку, так і ввечері. Окрім антивікових властивостей, він має надзвичайну користь для здоров’я всього організму, передають Патріоти України. Це напій - зелений чай, який найперше цікавий тим, що призупиняє процеси старіння мозку, шк...

Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

четвер, 2 травень 2024, 7:09

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України. Для приготування візьміт...