Ви будете здивовані! Лікар застеріг від сну в одній позі - ось у чому причина

Сон на животі може викликати проблеми із серцем. Як попередив доктор Тоні Налда, у любителів спати на животі можуть виникнути проблеми із серцево-судинною системою, розвинутися головний біль та інші патології. Про шкоду сну у цій позі він розповів у коментарі для видання The Mirror, передають Патріоти України.

Лікар пояснив, що сон на животі може спричинити захворювання серця через тиск на груди та діафрагму. Це ускладнює циркуляцію крові та нормальне дихання.

Також сон на животі може стати причиною головного болю, тому що в цій позі голова завжди повернена на бік, а м'язи шиї через це перенапружені, застеріг фахівець.

"Також можуть з'явитися болі в попереку через сон у цій незручній позі. Сон на животі вирівнює природний вигин хребта, що не є фізіологічним. Також він провокує оніміння, поколювання в руках, защемлення нервів та інші неврологічні симптоми", - розповів Тоні Налда.

Також він порадив відмовитися від сну на животі тим, хто стежить за зовнішністю. Під час сну обличчям у подушку шкіра постійно перебуває у стислому стані, а через це передчасно утворюються зморшки. Лікар порекомендував спати на спині чи боці. Він пояснив це тим, що сон на боці мінімізує ризик розвитку нічного апное, а на спині корисний для хребта.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...