
Відварена картопля - універсальний гарнір, який підійде до будь-яких салатів та м’ясних страв, передають Патріоти України.
Особливо смачним виходить молодий коренеплід. Достатньо присипати його зеленню та додати на тарілку свіжі овочі, щоб усі домочадці попросили добавки.
Що стосується торішніх плодів, то при знанні деяких хитрощів можна без проблем отримати ніжний, ароматний і смачний гарнір.
Спочатку картоплю треба помити і залити водою на 2 години. Це трохи «омолодить» коренеплід.
Потім овочі треба почистити та відправити в каструлю. Як тільки вміст почне кипіти, то в ємність слід додати кілька додаткових компонентів, які покращать смакові особливості старих бульб.
Йдеться про цукор та лимонний сік. Останній інгредієнт не дасть страві потемніти.
Для однієї середньої каструлі потрібно взяти 2 шматочки цукру чи кілька ложок цукрового піску, і ще чайну ложку соку лимона.
Маєте хвилинку для гри та самопізнання? Погляньте на чотири мальовничі стежки і оберіть ту, якою хотіли б пройтися. Ваш вибір розкриє ваші сильні риси, передають Патріоти України. Цей тест — розвага, а не науковий діагноз.
Готові трохи розважитися і дізнатися більше про себе? Подивіться на це чорно-біле зображення і відповідайте чесно: що впало вам у око першим - серцевина яблука чи два обличчя, що дивляться одне на одного, передають Патріоти України. Пам’ятайте: ваш...