Ви будете здивовані! Навіщо досвідчені господині додають цукор при варінні картоплі

Відварена картопля - універсальний гарнір, який підійде до будь-яких салатів та м’ясних страв, передають Патріоти України.

Особливо смачним виходить молодий коренеплід. Достатньо присипати його зеленню та додати на тарілку свіжі овочі, щоб усі домочадці попросили добавки.

Подробиці

Що стосується торішніх плодів, то при знанні деяких хитрощів можна без проблем отримати ніжний, ароматний і смачний гарнір.

Спочатку картоплю треба помити і залити водою на 2 години. Це трохи «омолодить» коренеплід.

Потім овочі треба почистити та відправити в каструлю. Як тільки вміст почне кипіти, то в ємність слід додати кілька додаткових компонентів, які покращать смакові особливості старих бульб.

Йдеться про цукор та лимонний сік. Останній інгредієнт не дасть страві потемніти.

Для однієї середньої каструлі потрібно взяти 2 шматочки цукру чи кілька ложок цукрового піску, і ще чайну ложку соку лимона.

А ви це знали? Чи потрібно готувати картоплю під кришкою - досвідчені господині розкрили "секрет"

вівторок, 30 квітень 2024, 0:12

При приготуванні картоплі багато хто сумнівається щодо необхідності використовувати кришку, передають Патріоти України. Використання кришки залежить від страви, яку ви вирішили готувати. За якого способу приготування картоплі необхідно використовувати ...

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити пральний порошок, який скінчився

понеділок, 29 квітень 2024, 23:54

Кошик для брудної білизни вже переповнений, а ви не маєте можливості купити пральний порошок? Хоча ви вже готові змиритися з тим, що доведеться відкласти все на завтра, у вас є й інші варіанти, передають Патріоти України. Усе, що вам потрібно зробити, ...