
Відварена картопля - універсальний гарнір, який підійде до будь-яких салатів та м’ясних страв, передають Патріоти України.
Особливо смачним виходить молодий коренеплід. Достатньо присипати його зеленню та додати на тарілку свіжі овочі, щоб усі домочадці попросили добавки.
Що стосується торішніх плодів, то при знанні деяких хитрощів можна без проблем отримати ніжний, ароматний і смачний гарнір.
Спочатку картоплю треба помити і залити водою на 2 години. Це трохи «омолодить» коренеплід.
Потім овочі треба почистити та відправити в каструлю. Як тільки вміст почне кипіти, то в ємність слід додати кілька додаткових компонентів, які покращать смакові особливості старих бульб.
Йдеться про цукор та лимонний сік. Останній інгредієнт не дасть страві потемніти.
Для однієї середньої каструлі потрібно взяти 2 шматочки цукру чи кілька ложок цукрового піску, і ще чайну ложку соку лимона.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...
Початок дієти - найскладніший етап. Перші дні та тижні зазвичай супроводжуються браком енергії, погіршенням настрою та розчаруванням. Експерти наголошують, що збалансована дієта, адаптована до ваших потреб, допомагає швидше досягти результату, передают...