Ви будете здивовані! Навіщо досвідчені господині додають цукор при варінні картоплі

Відварена картопля - універсальний гарнір, який підійде до будь-яких салатів та м’ясних страв, передають Патріоти України.

Особливо смачним виходить молодий коренеплід. Достатньо присипати його зеленню та додати на тарілку свіжі овочі, щоб усі домочадці попросили добавки.

Подробиці

Що стосується торішніх плодів, то при знанні деяких хитрощів можна без проблем отримати ніжний, ароматний і смачний гарнір.

Спочатку картоплю треба помити і залити водою на 2 години. Це трохи «омолодить» коренеплід.

Потім овочі треба почистити та відправити в каструлю. Як тільки вміст почне кипіти, то в ємність слід додати кілька додаткових компонентів, які покращать смакові особливості старих бульб.

Йдеться про цукор та лимонний сік. Останній інгредієнт не дасть страві потемніти.

Для однієї середньої каструлі потрібно взяти 2 шматочки цукру чи кілька ложок цукрового піску, і ще чайну ложку соку лимона.

Варто знати! Чому не слід прати в пральній машині за температури 40 градусів

середа, 29 травень 2024, 18:57

Хоча може здатися, що прання за 40 градусів економне, а також не пошкоджує більшість тканин, насправді, запускати цей популярний серед українців режим в пральній машині не варто. Наші бабусі та мами часто повторювали одне старе правило: делікатну і зле...

А ви це знали? Що краще, випити фреш чи з’їсти фрукт

середа, 29 травень 2024, 18:44

Хоча соки можуть стати зручним джерелом вітамінів і рослинних хімічних речовин, їм все ж не вистачає харчових волокон та інших поживних речовин, які містяться в шкірці та м’якоті цілих фруктів. Коли приходить час обирати між склянкою фруктового соку та...