Відварена картопля - універсальний гарнір, який підійде до будь-яких салатів та м’ясних страв, передають Патріоти України.
Особливо смачним виходить молодий коренеплід. Достатньо присипати його зеленню та додати на тарілку свіжі овочі, щоб усі домочадці попросили добавки.
Що стосується торішніх плодів, то при знанні деяких хитрощів можна без проблем отримати ніжний, ароматний і смачний гарнір.
Спочатку картоплю треба помити і залити водою на 2 години. Це трохи «омолодить» коренеплід.
Потім овочі треба почистити та відправити в каструлю. Як тільки вміст почне кипіти, то в ємність слід додати кілька додаткових компонентів, які покращать смакові особливості старих бульб.
Йдеться про цукор та лимонний сік. Останній інгредієнт не дасть страві потемніти.
Для однієї середньої каструлі потрібно взяти 2 шматочки цукру чи кілька ложок цукрового піску, і ще чайну ложку соку лимона.
Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...
Перед вами - шість дверей. Подивіться на зображення і оберіть ті, які інтуїтивно здаються "вашими", передають Патріоти України. Не роздумуйте довго — просто довіртесь собі. А потім прочитайте, що означає ваш вибір. Готуйтеся до кар'єрного прориву. Попе...