
Найчастіше люди варять не самостійно зліплені пельмені, а придбаний у магазині напівфабрикат, передають Патріоти України.
Продукт такого типу дозволяє заощадити час та сили.
Однак у покупних пельменів є серйозний недолік: вони заморожувалися, через що при перепаді температур на них з’являються тріщини.
Підсумком цього процесу нерідко стає витікання смачного м’ясного «соку» або навіть усієї начинки.
Від вживання подібної страви навряд чи можна отримати насолоду.
Однак досвідчені господині знають, як зробити так, щоби пельмені не лопалися при варінні.
Перед приготуванням напівфабрикат слід помити. Як не дивно, цей спосіб дійсно працює, незважаючи на його безглуздість.
Описаний процес дозволяє замороженому продукту звикнути до води.
Крім того, обробка водою дозволяє трохи розмочити і зігріти пельмені.
При цьому промивати їх теплою водою не варто. Напівфабрикат буде готовий до перепаду температур навіть якщо попередньо промити його холодною рідиною.
Важливо, щоб майбутня страва опинилась у каструлі з окропом відразу після завершення цієї «процедури».
Відомий американський автомеханік і YouTube-блогер Скотті Кілмер звернув увагу на модель, яку, на його думку, більшість водіїв несправедливо ігнорують на вторинному ринку. Експерт назвав Toyota Camry Solara справжньою «перлиною» серед уживаних авто. Пр...
Повернення планових і аварійних відключень електроенергії знову підняло тему захисту побутової техніки. Найбільший ризик для електроніки виникає не під час самого блекауту, а в момент, коли живлення раптово повертається зі стрибком напруги. Про те, як ...