Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України.

Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на жаль, навіть із гарного фаршу інколи виходять не дуже хороші котлети. Соковиті котлети хороші у будь-якому вигляді. Їх можна їсти прямо зі сковороди, не менш апетитні вони залишаються і в холодному вигляді.

Щоб котлети не були сухими

Можна додати у фарш більше овочів. Наприклад, терта картопля, цибуля, інші навіть кладуть кабачок.

Можна вимочити хліб або батон у молоці і додати його більше, а ще можна використовувати паніровку.

Але коли хочеться нормальних м’ясних котлет, то всі ці лайфхаки лише перешкода між гурманом та гастрономічною насолодою.

У такому випадку поліпшити смак котлет може звичайнісінький лід.

Навіть якщо ви готуєте котлети на грилі або у звичайній сковороді, покладіть кубик льоду на середину биточка, трохи втиснувши його всередину.

Лід танутиме і запобігатиме пересиханню фаршу.

Смак котлет при цьому особливо не постраждає, але якщо переживаєте, можна використовувати заморожене вершкове масло або заморожене молоко

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...